Kuva: AOP

Johnny Deppin tähdittämä uutuuselokuva julkaistiin vihdoinkin Suomessa

10.07.2020 11:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Elokuvan julkaisua siirrettiin koronapandemian takia.

Johnny Deppin, 57, tähdittämä Näkemiin Professori -elokuvan julkaisua jouduttiin Suomessa siirtämään koronapandemian vuoksi, mutta nyt leffa on saapunut teattereihin tänään 10. heinäkuuta.

Elokuva kertoo elämäänsä kyllästyneestä yliopistoprofessorista, jonka elämä mullistuu diagnoosin takia. Deppin näyttelemä mies päättääkin alkaa elää täysin estoitta eikä välitä kenenkään mielipiteistä, oli kyseessä sitten vaimo tai työkaverit.

Kyseessä on komediaelokuva, jossa on myös herkkä puolensa. Professori nimittäin ymmärtää lopulta, ketkä ovat hänelle oikeasti rakkaita.

Deppin lisäksi elokuvaa tähdittävät Rosemarie DeWitt, Danny Huston, Zoey Deutsch, Ron Livingston sekä Odessa Young. Ohjauksesta vastaa Wayne Roberts.

Trailerin näet alta tai tästä.

Johnny Depp on taistellut viime vuoden talvesta lähtien oikeudessa ex-vaimonsa Amber Heardin kanssa.

Mirror-lehden saamien tietojen mukaan Depp on kertonut viimeisimpänä oikeudelle, että Heard manipuloi tiensä avioliittoon suosikkinäyttelijän kanssa. Kertoman mukaan Heard valehteli suhteen alkuvaiheessa, että oli kiinnostunut Deppin elokuvista ja samoista harrastuksista.

- Vasta myöhemmin ymmärsin sen, että hänellä oli agenda päästä naimisiin kanssani. Saadakseen mainetta, edistääkseen omaa uraansa ja hyötyäkseen siitä taloudellisesti, Depp sanoi oikeudelle Mirror-lehden mukaan.

Voit lukea lisää tästä.

Lue myös: Johnny Depp sanoo ex-vaimonsa käyttäneen häntä hyväkseen: "Olin helppo kohde"

Lue myös: Johnny Depp tarjosi 13-vuotiaalle tyttärelleen kannabista - "Olin vastuullinen vanhempi"

Lähde: Finnkino

Kilpailut

Uusimmat