Kuva: All Over Press

Johnny Depp sanoo ex-vaimonsa käyttäneen häntä hyväkseen: "Olin helppo kohde"

09.07.2020 11:15 - Senja Rapila

Johnny Deppin ja Amber Heardin myrskyisää suhdetta puidaan tällä hetkellä oikeudessa Lontoossa.

Näyttelijä Johnny Deppillä, 57, on tällä hetkellä käynnissä oikeustaistelu brittilehti News Group Newspaperia vastaan. Depp haastoi lehden oikeuteen vuonna 2018 julkaistun artikkelin vuoksi, jossa näyttelijää syytettiin "vaimonhakkaajaksi".  Depp on kiistänyt hurjat väitteet.

Depp saapui aiemmin tällä viikolla Lontoossa oikeuden eteen esittämään todisteita avioliitostaan. Kolmas osapuoli, eli näyttelijän entinen vaimo Amber Heard, 34, todistaa myöhemmin oikeudessa samassa asiassa.

Mirror-lehden saamien tietojen mukaan Depp kertoi oikeudelle, että Heard manipuloi tiensä avioliittoon suosikkinäyttelijän kanssa. Kertoman mukaan Heard valehteli suhteen alkuvaiheessa, että oli kiinnostunut Deppin elokuvista ja samoista harrastuksista.

- Vasta myöhemmin ymmärsin sen, että hänellä oli agenda päästä naimisiin kanssani. Saadakseen mainetta, edistääkseen omaa uraansa ja hyötyäkseen siitä taloudellisesti, Depp kertoo oikeudelle Mirror-lehden mukaan.

- Hän esimerkiksi toisteli jatkuvasti, kuinka ihailee elokuviani. Myöhemmin suhteemme aikana hän myönsi, ettei ole koskaan nähnyt yhtään elokuvaani. Hän tiesi mitä haluaa, ja minä olin heppo kohde. Hän oli selvästi tutkinut minua ja kiinnostuksenkohteitani kunnolla.

Depp on myös lausunnossaan todennut, että hänen entinen turvamiehensä oli kuullut Heardin sanovan suhteen aikana Deppiä "vanhaksi, lihavaksi mieheksi" ja kiroavan sitä, miksi hän edes meni Deppin kanssa naimisiin.

- Kun kysyin häneltä asiasta, hän kielsi sanoneensa koskaan näin.

Amber Heardia kuullaan myöhemmin oikeudessa. (kuva: All Over Press)

Lue myös: Johnny Depp tarjosi 13-vuotiaalle tyttärelleen kannabista - "Olin vastuullinen vanhempi"

Lue myös: Johnny Depp kiistää lyöneensä ex-vaimoaan - myönsi käyttäneensä "kaikkia huumeita auringon alla"

Lue myös: Emilia Clarke potkut saaneen Amber Heardin tilalle? Fanilta kaunis näkemys asiasta

Lue myös: Saiko Amber Heard potkut supersankariroolistaan? Oikeustaistelu Johnny Deppin kanssa vie työt

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat