Kuva: AOP

Johnny Depp tarjosi 13-vuotiaalle tyttärelleen kannabista - "Olin vastuullinen vanhempi"

08.07.2020 09:45 - Roy Kokkonen

Johnny Depp paljasti tarjonneensa tyttärelleen kannabista tämän ollessa 13-vuotias. Asia kävi ilmi Deppin oikeusjutussa brittilehti The Sunia vastaan.

Näyttelijä Johnny Depp, 57, kertoi eilen tiistaina oikeudessa tarjonneensa nykyisin 21-vuotiaalle tyttärelleen Lily-Roselle kannabista tämän ollessa vasta 13-vuotias. Pirates of the Caribbean -tähti on haastanut brittilehti The Sunin kunnianloukkauksesta oikeuteen vuoden 2018 kohujutun takia, jossa Deppiä kutsuttiin vaimonhakkaajaksi.

- Tyttäreni oli 13-vuotias, ja kuten me kaikki tiedämme, 11-, 12 ja 13-vuotiaana, kun menee High School -bileisiin, ihmiset tarjoavat alkoholia ja huumeita, Depp sanoi oikeudessa Lontoossa.

Lily-Rose oli kertonut isälleen olleensa juhlissa ja jonkun tarjonneen hänelle kannabissätkää.

- Hän oli vasta 12 ja sanoi, ettei tiennyt mitä tehdä. Sanoin, että jos olet juhlissa ja joku tarjoaa sinulle huumetta, ota se ja anna se seuraavalle ihmiselle. Ole kiltti ja älä kokeile huumeita tuntemattomien ihmisten kanssa.

Depp ohjeisti tytärtään kääntymään hänen puoleensa sitten, kun tämä haluaisi kokeilla huumeita. 

- Kyse on turvallisuudesta. Kyse on isästä, joka on huolissaan tyttärestään tällaisessa tilanteessa. Haluan hänen luottavan minuun. Jos tyttäreni sanoo olevansa valmis, hän on valmis. Tiesin, että kannabis, jota itse poltin, on luotettavaa ja hyvälaatuista, Depp perusteli.

Näyttelijän mielestä hänen toimintansa oli vastuullista.

- Jos tämä on teidän silmissänne väärin, arvostan mielipidettänne. Mutta minä kasvatin tytärtäni ja olin vastuullinen vanhempi omasta mielestäni, Depp sanoi.

Moniviikkoisessa oikeudenkäynnissä puidaan The Sunin vuonna 2018 julkaiseman artikkelin todenmukaisuutta. Jutussa Deppiä kutsuttiin vaimonhakkaajaksi. Depp on tyrmännyt syytökset väkivallasta ja kertonut menettäneensä töitä kohujutun takia.

Osana oikeustaistelua käydään läpi Deppin elämää ja etenkin myrskyisää suhdetta näyttelijä Amber Heardiin, joka väittää Deppin olleen väkivaltainen. Depp puolestaan väittää Heardin pahoinpidelleen häntä. Depp oli naimisissa Heardin kanssa kahden vuoden ajan vuosina 2016-2018. 

Johnny Deppillä on kaksi lasta yhdessä ranskalaisnäyttelijä Vanessa Paradisin kanssa. Lily-Rosen lisäksi hänellä on poika Jack, 18. Depp erosi Paradisista vuonna 2012. Paradisin on tarkoitus todistaa Deppin puolesta oikeudenkäynnissä.

Lue myös: Johnny Depp kiistää lyöneensä ex-vaimoaan - myönsi käyttäneensä "kaikkia huumeita auringon alla"

Lähteet: Daily Mail, Page Six

Kilpailut

Uusimmat