Kuva: All Over Press

Kadonneesta Glee-tähti Naya Riverasta ei jälkeäkään - Piru-järvi vaatinut aiemmin jo 8 uhria

10.07.2020 13:15 - Roy Kokkonen

Piru-järven puita ja romua täynnä oleva pohja on koitunut monen uimarin kohtaloksi.

Viranomaiset uskovat eteläkalifornialaisella järvellä kadonneen Glee-tähti Naya Riveran, 33 hukkuneen. Riveran 4-vuotias poika löydettiin veneestä yksin keskiviikkoiltapäivällä. Poika kertoi viranomaisille, hän oli ollut uimassa äitinsä kanssa. Pojan mukaan veteen hypättyään Rivera ei koskaan noussut takaisin veneeseen.

Katoamista seuranneen pelastusoperaation painopiste on siirtynyt ruumiin etsintään. Viranomaiset eivät usko, että Rivera selvisi rantaan. Löytymishetkellä venettä ei ollut ankkuroitu, eikä se ollut lähellä järven rantaa.

Vesi on noin yhdeksän metriä syvää alueella, jolla Rivera katosi. Järviveden näkyvyys on erittäin huono, ja sen pohja on puiden, oksien ja romun peittämä. Viranomaisten mukaan on mahdollista, että Rivera on jäänyt jumiin veden alle ja hukkunut. 

- Jos ruumis on jäänyt johonkin kiinni, on mahdollista, että se ei koskaan nouse pintaan, paikallisen poliisin edustaja Kevin Donoghue kertoi tiedotustilaisuudessa.

Järvellä uiminen on turvallista ainoastaan merkatuilla uintipaikoilla. Vuoden 1994 jälkeen Piru-järvellä on hukkunut kahdeksan ihmistä. Yli 12 000 ihmistä on allekirjoittanut vetoomuksen, jossa vaaditaan lisää kylttejä varoittamaan ihmisiä järvellä uimisen vaaroista, kertoo TMZ.

- Piirikunnan asukkaat eivät käy järvellä tästä syystä. Turisteilla ei ole hajuakaan siitä, mihin he ryhtyvät. Tarvitsemme oikeutta niille, jotka ovat kadonneet Piru-järvellä. Pystyttäkää kyltit, vetoomuksessa kirjoitetaan.

Lue myös: Glee-tähti Naya Riveran pelätään hukkuneen - näyttelijän 4-vuotias poika löydettiin yksin veneestä

Lähteet: TMZ, CNN

Kilpailut

Uusimmat