Kuva: All Over Press

Cherin myrskyisä avioliitto sai alkunsa salamarakkaudesta: Haki avioeroa vain 9 päivän jälkeen

11.07.2020 17:45 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Cher astui rokkari Gregg Allmanin kanssa avioon vain neljä päivää sen jälkeen, kun hän oli virallisesti eronnut entisestä aviomiehestään Sonny Bonosta.

Mirror-lehti on artikkelissaan muistellut laulaja Cherin, 74, vaihderikasta elämää. Lehti kirjoittaa muun muassa siitä, kuinka laulajatar yllätti kaikki totaalisesti vuonna 1975, kun hän meni yllättäen naimisiin rokkari Gregg Allmanin kanssa. Cher astui rokkarin kanssa avioon vain neljä päivää sen jälkeen, kun hän oli virallisesti eronnut entisestä aviomiehestään Sonny Bonosta.

Cher tapasi salamarakkautensa Los Angelesissa 29-vuotiaana. Mirror-lehti kertoo, että Allman ihastui välittömästi lahjakkaaseen laulajattareen. Allman on kertonut haastattelussa, että Cher tuoksui siltä, miltä hän kuvitteli merenneitojen tuoksuvan.

(kuva: All Over Press)

Vaikka pari rakastui miltei ensisilmäyksellä, ensimmäiset viralliset treffit eivät menneet aivan odotusten mukaan. Kerrotaan, että Allman piikitti heroiinia treffien aikana vessassa itseensä ja menetti tajuntansa. Epäonnistuneista treffeistä huolimatta rakastunut Cher antoi rokkarille toisen mahdollisuuden.

Pikaromanssin pyörteissä pari meni naimisiin Las Vegasissa vain hetki tapaamisen jälkeen. Cherin yllättävä avioliitto kesti onnellisena kuitenkin vain yhdeksän päivää, ennen kuin Cher haki avioeroa. Päätös erosta johtui yksinomaan Allmanin ongelmista alkoholin ja heroiinin kanssa.

(kuva: All Over Press)

Kuukausi erohakemuksen jättämisen jälkeen Allman onnistui kuitenkin vakuuttamaan Cherin vielä antamaan avioliitolle mahdollisuuden. Hän kunnostautui ja luopui haitallisista tavoistaan. Pari antoi suhteelle uuden mahdollisuuden.

Rakkaus kuitenkin kärsi jälleen, kun Cher yhdisti musikaaliset voimansa ex-miehensä kanssa Sonny and Cher Show'n tiimoilta. Kokemuksen kerrotaan olleen Allmanille vaikea. Tämän jälkeen Allman haki avioeroa vaimostaan, mutta muutti mielensä saadessaan tietää Cherin raskaudesta. Parilla on yksi yhteinen lapsi, Elijah Blue Allman, joka syntyi vuonna 1976.

- Meillä oli hyvät hetkemme, meillä oli huonot hetkemme... Olimme vain todella erilaisia niin monella tapaa. Olin todella onnellinen siitä, ettei hän koskaan kysynyt mitä mieltä olin hänen laulustaan, koska olen pahoillani - hän ei ole mitenkään erityisen hyvä laulaja, Allman on kertonut haastattelussa tunteitaan parin myrskyisästä avioliitosta.

Pari erosi lopullisesti vuonna 1977 ja ero astui voimaan virallisesti vuonna 1979.

Gregg Allman kuoli toukokuussa vuonna 2017 69-vuotiaana. Hän sairasti maksasyöpää.

(kuva: All Over Press)

Lue myös: Nicole Scherzingerin muutosvideo sai fanit ulvomaan naurusta - "Pakko kokeilla samaa!"

Lue myös: Meinasiko Ashton Kutcher kommentoida Demi Mooren kohupaljastuksia? "Olin valmis painamaan nappia"

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat