Kuva: AOP

Bileilta Kylie Jennerin kanssa sai ikävän käänteen - hittiräppäri haavoittui ampumavälikohtauksessa

16.07.2020 13:45 - Iiro Myllymäki

Megan Thee Stallion on oikonut tietoja tapauksesta sosiaalisessa mediassa.

Räppäri Megan Thee Stallion, 25, kertoo sosiaalisessa mediassa, että häntä ammuttiin viikonloppuna. Nainen kertoo joutuneensa leikkaukseen, jossa luodit poistettiin.

”Haavoituin ampumisen seurauksena, ja kyseessä oli minua vastaan haavoittamismielessä tehty rikos”, Megan Thee Stallion kirjoittaa.

Savage-hitillään listojen kärkeen tänä vuonna yltänyt räppäri oikoo päivityksessään tietoja, jotka lähtivät leviämään aiemmin välikohtauksesta. Naisen mukaan julkisuudessa levitetyt tiedot ovat olleet valheellisia. Mediassa on kerrottu, että poliisit kutsuttiin paikalle Hollywood Hillsissä järjestettyihin bileisiin, missä muun muassa Megan Thee Stallion ja Kylie Jenner olivat. Poliisit pidättivät paikan päällä Meganin ystävän, räppäri Tory Lanezin, aseen kantamisesta ja piilottelusta.

TMZ raportoi, että silminnäkijät kertoivat, että Lanezin autossa oli puhjennut riita, joka johti siihen, että joku laukaisi aseen ja auto poistui paikalta. Lehtitietojen mukaan poliisi paikansi auton ja pidätti sitten Lanezin. Tietojen mukaan myös Megan Thee Stallion oli autossa, ja TMZ:n haltuun saamassa videomateriaalissa näkyy, että nainen poistuu autosta kädet ilmassa, ja myöhemmin hänet laitettiin käsirautoihin.

Julkisuudessa levisi tieto, että myös Megan olisi pidätetty ja että hän olisi haavoittunut pidätyksen yhteydessä. Naisen mukaan tämä ei pidä paikkaansa. Hänen mukaansa poliisi ainoastaan ajoi hänet sairaalaan leikkaukseen.

”Olen todella kiitollinen siitä, että olen elossa, ja minun uskotaan toipuvan täysin. Oli tärkeää minulle päästä tarkentamaan yksityiskohtia tästä traumaattisesta illasta”, Megan Thee Stallion kirjoittaa.

Naisen koko päivityksen pääset lukemaan alta tai tästä linkistä.

Megan Thee Stallion jakoi bileillalta materiaalia sosiaalisessa mediassa. Hänet muun muassa nähtiin Instagramin livelähetyksessä yhdessä Kylie Jennerin ja sittemmin pidätetyn Tory Lanezin kanssa. Tämän pätkän voit katsoa alta tai tästä linkistä.

Lue myös: 20-vuotiaana kuolleen hittiräppärin tulevan albumin kansi tyrmättiin - myös 50 Cent puuttui peliin

Lue myös: Adele seurustelee brittiräppärin kanssa? Flirttailevat viestit vakuuttivat fanit

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat