Kuva: All Over Press

Adele seurustelee brittiräppärin kanssa? Flirttailevat viestit vakuuttivat fanit

30.06.2020 13:45 - Senja Rapila

32-vuotias laulaja on romanssihuhujen keskellä. Spekulaatiot ovat jatkuneet lokakuusta asti.

Onko Adele, 32, löytänyt elämäänsä uuden rakkauden? Ainakin fanit ovat siitä vakuuttuneita, uutisoi ET Online. Monet fanit uskovat, että Adele seurustelee tällä hetkellä brittiräppäri Skeptan, 37, kanssa.

Kaksikon välinen, flirttaileva viestittely on saanut fanit käymään kierroksilla Twitterin puolella. Kaikki alkoi siitä, kun Adele julkaisi Instagram-tilillään itsestään kuvia katsomassa omaa vuoden 2016 keikkaansa Glastonbury Music Festivaleilla.

"Sait vihdoin Instagram-salasanasi, lol", Skepta kommentoi kuviin kryptisesti.

Adele vastasi räppärin kommenttiin leikkisällä vinkkaavalla emojilla ja sydämellä. Kommenteista lähti nopeasti leviämään kuvakaappauksia Twitterin-puolelle. Voit katsoa viestittelyistä otetun kuvakaappauksen alapuolelta.

Fanit ovat innostuneet artistien kommenteilla leikittelystä ja odottavat innoissaan, että kaksikon välinen parisuhde tuodaan julkisuuteen. Kaksikon väliset romanssihuhut ovat velloneet jo viime vuoden lokakuusta lähtien.

Jotkut ovat kuitenkin sitä mieltä, että kaksikko on julkaisemassa yhdessä musiikkia, eikä heidän välinen suhteensa ole romanttinen.

Lue myös: Adele kirjoitti esikoisalbuminsa humalassa ja rakasti sitä: "Humalainen kieli on rehellisin"

Lue myös: Adelen ihana synttärimekko on yksi vuoden trendikkäimmistä - katso, mistä löydät samanlaisen

Lue myös: Adelea kritisoitiin hurjasta painonpudotuksesta - sai entisen kuntovalmentajansa jyrähtämään

Lähde: ET Online

Kilpailut

Uusimmat