Kuva: AOP

Jennifer Aniston julkaisi sydäntäsärkevän kuvan - läheinen ystävä teho-osastolla

20.07.2020 16:45 - Roy Kokkonen

Näyttelijä muistuttaa koronavirukselta suojautumisesta.

Muun muassa Frendit-komediasarjasta tunnettu näyttelijä Jennifer Aniston, 51julkaisi riipaisevan kuvan Instagram-tilillään. Näyttelijä kertoo, että kuvassa on hänen ystävänsä Kevin, joka sairastui koronavirukseen. Kuva on otettu huhtikuussa ja Aniston sanoo, että hän on jo toipunut taudista.

Anistonin mukaan Kevin oli perusterve mies, jolla ei ollut yhtäkään piilevää terveysongelmaa. 

"Tätä on Covid. Tämä on totta", hän kirjoitti kuvatekstissä.

Näyttelijä kannustaa käyttämään suojamaskia. Koronavirustilanne Yhdysvalloissa on vakava. The New York Timesin mukaan Yhdysvalloissa on todettu yli 3,7 miljoonaa tautitapausta ja yli 140 000 ihmistä on kuollut viruksen aiheuttamaan tautiin.

Samassa päivityksessä hän julkaisi myös yhteiskuvan maskit naamalla näyttelijäkollega Courteney Coxin, 56, kanssa. Cox on julkaissut omilla some-tileillään hauskan videon, jossa kaksikko muistuttaa niin ikään maskien käytöstä.

Anistonin seuraajat ovat kommentoineet päivitystä sydänemojeilla ja kannustavilla sanoilla. Se on lyhyessä ajassa saanut jo yli neljä miljoonaa tykkäystä.

Valtioneuvosto ei ole antanut yleistä suositusta kasvomaskin käytöstä Suomessa. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan ei ole näyttöä siitä, että maskin laaja käyttö terveillä henkilöillä vähentäisi tartuntoja. Kasvomaski saattaa kuitenkin vähentää pisaroiden leviämistä ympäristöön. Mikäli kasvomaskia haluaa käyttää, on muistettava myös käsienpesu ja yskimishygienia ensisijaisina keinoina tartuntojen välttämiseksi.

Katso THL:n ohjeet koronavirukselta suojautumiseen täältä.

Lue myös: Frendit-sarjan kaunottaret muistuttavat kasvosuojista - hauskalla videolla miljoonia katselukertoja

Lue myös: Katy Perry pyysi Jennifer Anistonia lapsensa kummitädiksi - "He ovat hyvin läheisiä"

Lähteet: Jennifer Aniston/Instagram, New York Times, THL

Kilpailut

Uusimmat