Kuva: AOP

"Rakastan sinua ikuisesti" - Demi Lovato meni kihloihin alle puolen vuoden seurustelun jälkeen

23.07.2020 10:45 - Senja Rapila

Demi Lovaton kerrottiin alkaneen deittailla näyttelijä Max Ehrichiä ennen koronakaraneenin alkua.

Laulaja Demi Lovato, 27, on mennyt kihloihin miesystävänsä Max Ehrichin, 28, kanssa. Nainen paljasti ilouutisen tänään omalla Instagram-tilillään. Kuvissa nähdään tuore kihlapari onnensa kukkuloilla.

Rakastuneet kyyhkyläiset ovat molemmat julkaisseet kihlajaiskuvia tahoillaan ja kehuneet toinen toistaan. Pariskunnan lämmenneistä väleistä uutisoitiin ensimmäisen kerran maaliskuun puolella, kun kaksikon välinen kommentointi sosiaalisessa mediassa herätti ihmisten huomion.

Kihlajaiskuvat ovat keränneet tuhansia onnitteluja faneilta. Se on kerännyt myös 1,2 miljoonaa tykkäystä puolessa tunnissa.

Voit katsoa kuvat alapuolelta.

"Tiesin rakastavani sinua jo silloin, kun tapasimme. Se on jotain sellaista, mitä en voi kuvailla kenellekään, joka ei ole itse kokenut sellaista. En ole koskaan tuntenut oloani yhtä pyyteettömästi rakastetuksi koko elämäni aikana virheineni kaikkineni. Et koskaan painosta minua olemaan mitään muuta kuin itseni. Sinä saat minut haluamaan olla paras versio itsestäni. Minulla on suuri kunnia hyväksyä kätesi avioliitossa. Rakastan sinua enemmän mitä teksti voisi kertoa, mutta olen innoissani siitä, että saan aloittaa elämän ja perheen kanssasi. Rakastan sinua ikuisesti", Lovato kirjoittaa.

"Olet jokainen rakkauslaulu, -elokuva, -sanoitus, -runo, kaikkea mistä voisin koskaan unelmoida. Sanat eivät voi kuvailla sitä, kuinka rakastunut olen sinuun ikuisesti ja sen jälkeenkin vielä. En voi viettää enää yhtään sekuntia maan päällä ilman että olet vaimoni. Tässä ikuisuudelle, kulta! Olen niiin innoissani!" Max Ehrich hehkuttaa.

Lue myös: Helppo banaaninkuorikikka hoitaa ja hellii kuivia jalkapohjia - kokeile jo tänään

Lue myös: Evelina antoi someseuraajilleen tärkeän muistutuksen: "Ei mitään kehuja painon ympärille"

Kilpailut

Uusimmat