Kuva: AOP

Miesnäyttelijä kommentoi Game of Thrones -tähden ulkonäköä - Emilia Clarke pisti jauhot suuhun

24.07.2020 10:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Nathalie Emmanuelin mukaan naisnäyttelijät seisoivat toistensa takana sarjan kuvauksissa.

Game of Thrones -tähti Nathalie Emmanuel, 31, esitti sarjassa Emilia Clarken, 33, näyttelemän Daenerys Targaryenin neuvonantajaa Missandeita. Emmanuel kertoo Voguen haastattelussa ikävästä tilanteesta, johon hän joutui tullessaan mukaan sarjaan.

- Ensimmäisellä kaudellani pukeuduin aika paljastavaan asuun. Kävi tapaus, jossa miespuolinen sivuosannäyttelijä laukoi kommentin siitä - tyypillisesti. Emilia oli heti tukenani. Ja asia hoitui, Emmanuel kertoo.

Hänen mukaansa naisnäyttelijöillä oli toisiinsa erityinen ymmärrys, sillä suurin osa muusta kuvausryhmästä oli miehiä. Ystävyyssuhde Clarkeen kehittyi nopeasti.

- Kun tulin mukaan, hän oli tehnyt sarjaa jo muutaman vuoden ajan. Hän oli ehdottomasti valmis saamaan naisenergiaa ympärilleen, Emmanuel sanoo.

Nathalie Emmanuel (vas.) ja Emilia Clarke näyttelivät yhdessä Game Of Thronesissa sarjan kolmannelta tuotantokaudelta lähtien. (kuva: AOP)

Sarjan viimeinen tuotantokausi aiheutti ristiriitaisia tunteita faneissa. Monet olivat sitä mieltä, että loppuratkaisu oli pettymys. 

Kerroimme aiemmin keväällä, että myös Emilia Clarke oli pettynyt sarjan viimeiseen kauteen.

- Sarjan tahti olisi voinut olla toisenlainen. Olisimme voineet pyörittää tarinaa pidempään. Siinä olisi voinut olla enemmän dialogia, Clarke kertoi tuolloin.

Lue myös: Game of Thrones -tähti Emilia Clarke avautuu hahmonsa kohtalosta - ymmärtää fanien turhautumisen

Lue myös: Game Of Thrones -kaunotar tähdittää uutta kauhuelokuvaa - "Tämä oli liian pelottava"

Lähde: Vogue

Kilpailut

Uusimmat