Kuva: All Over Press

Katy Perry kommentoi neljän vuoden jälkeen kohukuvia alastomasta Orlando Bloomista

23.07.2020 16:00 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Pari kuvattiin vuonna 2016 suppailemassa Italiassa. Kuvat alastomasta näyttelijästä levisivät sen jälkeen nettiin kulovalkean lailla.

Maailmaa kohahduttivat neljä vuotta sitten kuvat, jossa Lord of the Rings -tähti Orlando Bloom, 43, nähtiin alasti suppailemassa Italiassa. Mukana laudalla istumassa oli miehen nykyinen kihlattu Katy Perry, 35. Pari ei tuolloin kommentoinut paparazzien ottamia valokuvia, joissa näkyy Bloomin kaikki kalleudet. Valokuvat levisivät nopeasti ympäri internetiä. 

Katy Perry on nyt kommentoinut tuoreessa haastattelussa tulevan aviomiehensä kohuhetkeä. Hän kertoo, että mies olisi tuolloin halunnut myös laulajattaren olevan alasti suppilaudalla. Perry ei suostunut ehdotukseen, ja hänet nähdäänkin istumassa laudalla bikinit päällään.

Haastattelija kysyi, johtuiko Perryn päätös siitä, että hän tiesi paparazzien olevan lähistöllä.

- En koskaan olisi tehnyt sitä tarkoituksella hänelle (Bloomille), jos minulla olisi ollut tietoa siitä. Mutta takaraivossani... olen kuin Jim Carrey Truman Show:ssa. Ajattelin, että voisi kuitenkin olla pieni mahdollisuus... Sanoisin niin, että olen suhteessamme se pragmaattisempi osapuoli, Perry kertoo.

Syy näyttelijän alastomuuteen oli Katy Perryn mukaan se, että hän halusi sulautua vapaamielisten eurooppalaisten joukkoon.

- Se oli Eurooppa. Meillä oli todella rento viikko ja kaikkialle minne katsoikin, ihmiset olivat alasti. Se oli Italiaa parhaimmillaan. Uskon, että hän halusi vain sopeutua paikallisten joukkoon reissumme päätteeksi.

Lue myös: Katy Perry vilautti paljasta vauvavatsaansa - otti myös kantaa kummitätihuhuihin

Lue myös: Katy Perryllä on hauska lempinimi syntymättömälle lapselleen

Lue myös: Raskaana oleva Katy Perry pulahti mereen - uimapuku korosti kauniisti vauvavatsaa

Lue myös: Katy Perry pyysi Jennifer Anistonia lapsensa kummitädiksi - "He ovat hyvin läheisiä"

Lähde: Daily Mail

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat