Kuva: AOP

Britney Spearsin veli laulajan edunvalvonnasta: "Hän on halunnut siitä pois jo pitkään"

25.07.2020 09:15 - Roy Kokkonen

Britney Spearsin isoveli kertoo, että laulaja pyrkii pois holhouksen alta.

Laulaja Britney Spearsin, 38, isä, Jamie, määrättiin hänen edunvalvojakseen poptähden julkisen hermoromahduksen jälkeen vuonna 2007. Siitä lähtien Jamie Spears on vastannut laulajan liiketoimista ja henkilökohtaisista asioista.

Toukokuussa Spearsin edunvalvontaa päätettiin jatkaa ainakin elokuuhun asti, jolloin oikeuden on tarkoitus päättää, onko hän kykenevä huolehtimaan omista asioistaan. 

Fanit ovat ovat jo pitkään olleet huolissaan Spearsin tilanteesta. Hänen somekäytöksensä on ollut sekavaa, ja monet uskovat, että hän ei itse hallinnoi sosiaalisen median tilejään

Laulajan isoveli Bryan Spears, 43, otti asiaan kantaa As NOT Seen on TV -podcastissa. Veljen mukaan laulajan edunvalvonnan tarvetta käsitellään parhaillaan oikeudessa.

- Hän on ollut tässä jutussa (edunvalvonnassa) jo jonkin aikaa. Sille oli tietenkin tarve aluksi. Nyt he ovat tehneet joitakin muutoksia, ja ainut, mitä me voimme tehdä, on toivoa parasta, hän sanoi.

Veli on sitä mieltä, että laulajan joutuminen isänsä holhottavaksi on ollut hyvä asia. Hän kuitenkin myöntää, että Britney on ollut turhautunut tilanteeseen ja halunnut siihen muutoksen jo pitkään.

- Se on ollut hyvä asia perheellemme, tähän pisteeseen asti. Hän on aina halunnut siitä pois, veli kertoo.

- Tuli joku sitten rauhassa tai asenteellisena auttamaan, on se varmasti ärsyttävää, että joku kertoo jatkuvasti tekemään jotain. Hän on halunnut päästä siitä pois jo pitkään.

Myös Spearsin pikkusisko Jamie Lynn Spears puhui Britneyn puolesta aiemmin tällä viikolla. Nettitrolli esitti ikäviä syytöksiä laulajan mielenterveydestä, jolloin Jamie Lynn puuttui peliin.

"Sinulla ei ole kyllä mitään oikeutta olettaa siskostani mitään eikä minulla ole mitään oikeutta puhua julkisesti hänen terveydestään ja henkilökohtaisesta elämästään", Lynn Spears jyrähti tuolloin.

Lue myös: Britney Spears joogasi bikineissä rannalla - fanit ryhtyivät sanailemaan yllättävästä tilanteesta

Lue myös: Britney Spearsin julkaisema video sai fanit huolestumaan - ymmärrätkö miksi?

Lue myös: Britney Spearsin tuoreet kuvat saivat fanit hämmentymään - asuvalinta jakaa mielipiteet voimakkaasti

Lähde: As NOT Seen on TV Podcast

Kilpailut

Uusimmat