Kuva: AOP

Britney Spears julkaisi "meikittömiä" kuvia - Demi Lovato ihastelee, fanit epäilevät salaliittoa

22.07.2020 08:15 - Roy Kokkonen

Lukuisat fanit ovat vakuuttuneita, että poptähti ei ole julkaissut tuoreita kuviaan itse.

Britney Spears, 38, julkaisi Instagramissa useamman "meikittömän" kuvan. Hän myöntää kuvatekstissä, että ei poseeraa täysin ilman meikkiä. Poikkeuksellisen kuvista tekee se, että vaikka hänellä onkin hieman ripsiväriä, poptähti on totuttu näkemään yleensä huomattavan paljon vahvemmin meikattuna.

"Kuka olisi uskonut? Kaiken ajan jälkeen elämässäni alan vasta nyt oppia, että ei meikkiä on oikea tie", hän kirjoittaa kuvateksissä.

Britney Spears on totuttu näkemään vahvasti meikattuna. (kuva: AOP)

Tähden mielestä luonnollisuus nuorentaa.

"Luonnollinen ulkonäkö on hyvä, se saa näyttämään paljon nuoremmalta ja niin paljon paremmalta", Spears hehkuttaa.

Tuoreet kuvat ovat saaneet runsaasti kommentteja. Tähdellä on yli 25,6 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Myös poptähti Demi Lovato, 27, kehui Spearsin freesiä ulkonäköä

"Kaunis", Lovato kommentoi.

Fanit etsivät merkkejä hätähuudosta

Heinäkuun alussa uutisoimme, että Spearsin fanit ovat äärimmäisen huolissaan tähden hyvinvoinnista. Hänen käytöstään sosiaalisessa mediassa on pidetty sekavana, ja monet epäilevät, että tähti ei itse hallinnoi omia tilejään. 

Spears on kärsinyt mielenterveysongelmista pitkään. Vuonna 2007 hän sai julkisen hermoromahduksen, joka sai valtavaa mediahuomiota. Tämän seurauksena hänen isänsä määrättiin naisen edunvalvojaksi. Monet hänen faninsa ovat vakuuttuneita, että hänen isänsä pitää häntä liian tiukassa holhoussuhteessa.

Samaa huolta on nähtävillä myös tuoreiden kuvien kommenteissa. Häntä pyydetään muun muassa järjestämään livelähetys, jotta seuraajat saisivat nähdä minkälaisessa kunnossa hän todellisuudessa on.

Eräs fani ehdotti, että hän pukisi seuraavaan julkaisuunsa keltaista, mikäli hän tarvitsee apua. Monet yrittivät etsiä kuvista merkkejä, jotka voisivat olla piilotettuja hätähuutoja. Osa yltyi spekuloimaan jopa salaliittoteorioita. Lukuisat ovat vakuuttuneita, että päivitykset eivät ole Spearsin itse tekemiä.

"Tuntuuko muistakin, että hän ei kirjoittanut tätä itse?" eräs fani kommentoi.

"Hän ei ole ok, katsokaa noiden ruusujen määrää", toinen väitti, viitaten Spearsin kukkapaitaan.

Lue myös: Britney Spearsin fanit huolestuvat päivä päivältä enemmän: "Nämä videot käyvät pelottaviksi"

Lue myös: Britney Spears joogasi bikineissä rannalla - fanit ryhtyivät sanailemaan yllättävästä tilanteesta

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat