Kuva: MTV

Saako Ensitreffit alttarilla -hakijalla olla lapsia tai takanaan avioliitto? Asiantuntija paljastaa

04.08.2020 12:45 - Henna Koste

Rakastettu sarja saa jälleen jatkoa. Hakijoista ei ole ollut pulaa.

Suosittu Ensitreffit alttarilla -ohjelma palaa uusin jaksoin syyskuussa. Ohjelman seitsemännellä kaudella nähdään tutut asiantuntijat: parisuhdekouluttaja Marianna Stolbow, erityistason seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen ja pastori Kari Kanala. Tulevalla kaudella seurataan kolmen sijaan neljän alttarille astelevan parin matkaa. 

- Hakijamäärät ovat olleet sellaisia, että oli alusta asti selvää, että voimme ottaa neljä paria. Se tarkoittaa kahdeksaa samaistumistarinaa. Jokainen katsoja löytää tyypin, joka on kuin itse. Se on mahtavaa, Marianna Stolbow kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

Asiantuntijat iloitsevat sitä, että hakijajoukko on ollut paitsi suurempi, myös sen kirjo monipuolisempi. Mukana on ollut eri ikäisiä ja eri sukupuolisia ihmisiä ympäri Suomen. Se lupaa tietenkin myös suurempaa todennäköisyyttä yhteensopivien parien löytymiseen. 

Entä saako hakija olla ollut naimisissa? Entä voiko hänellä olla entuudestaan lapsia? Elina Tanskanen kertoo, millainen kanta heillä on. 

- Se, että on ollut aiemmin naimisissa ei ole este missään nimessä. Jos hakijalla on lapsia, heidän tulee olla täysi-ikäisiä. Meillä on hieno tuotanto, jossa ajatellaan ihmisiä ja otetaan heidät todella huomioon. Prosessiin ei haluta alaikäisiä lapsia, jos uudet ihmiset tulevat heidän elämäänsä vain vähäksi aikaa. Ajattelemme lapsen etua, Tanskanen selventää.

Tanskanen kertoo hakuprosessin olleen jälleen antoisa.

- Se on ainutlaatuinen kurkitus suomalaisten rakkautta etsivien elämään. Nautin haastatteluista ja keskusteluista. On myös hienoa, että ohjelma merkitsee niin paljon katsojille. Tällä kaudella on luvassa enemmän ensitreffejä, asiantuntija iloitsee.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -sarjan seitsemäs tuotantokausi on entistä pidempi - lue, mitä muutoksia luvassa

Kilpailut

Uusimmat