Kuva: MTV3

Johanna Puhakka kohtauksesta, joka jäi mieleen Rantabaarin kuvauksista: 'Pyysin joka kerta anteeksi'

05.08.2020 10:15 - Henna Koste / henna.koste@bauermedia.fi

Teatteritaiteen maisteriksi valmistuva Johanna Puhakka nähdään pian Rantabaarissa, mutta myös valkokankaalla.

Salatut elämät -tekijöiden Rantabaari-sarja saa jatkoa kolmannen kauden jaksoilla tänä syksynä. Sarja nähdään ensin C-Moressa. Rantabaarin toisessa pääroolissa, Alissana nähdään näyttelijä Johanna Puhakka, 27. 

Näyttelijä on juuri saanut opintonsa päätökseen Lontoossa ja valmistuu teatteritaiteen maisteriksi. 

- Toivon saavani monipuolisesti töitä. Minua kiinnostaa paljon elokuvanäytteleminen sekä teatteri- ja kameratyöt. Ei ole mitään, mihin en suostuisi, Puhakka kertoo ja jatkaa, että opiskelee syksyllä fyysistä teatteria. 

Puhakalla on tiedossa myös elokuvarooleja. Toinen on lyhytelokuva, josta hän ei voi vielä puhua. Puhakka nähdään Luokkakokous 3 -elokuvassa. 

- Nyt on kolme proggista päällekkäin. Komedia on tosi lähellä sydäntä. Ehdottomasti haluaisin tehdä sitä lisää, Puhakka iloitsee. 

Rantabaaria on kuvattu tänä kesänä ympäri Helsinkiä, Puhakan sanoin maalla, merellä ja ilmassa. Se tuo myös vaihtelua Salatut elämät -sarjan kuvauksiin. 

- Minulle on jäänyt mieleen etenkin se, kun Alissa heittää tuopillisen siideriä Lolan (Sofia Arasola) naamaan. Sitä jouduimme tekemään monta kertaa. Siinä välillä kuivattiin. Sanoin joka kerta, että olen pahoillani ennen kuin kamerat rupesivat käymään. Siinä oli aikamoinen lataus. Olemme hyviä ystäviä normielämässä. Tuntui hurjalta tehdä niin, Puhakka naurahtaa. 

Lue myös: MTV: Rantabaari-sarjan rohkeus puhuttaa, nyt Johanna Puhakka täsmentää: "Pakko tuottaa pettymys..."

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat