Kuva: Taksu Takkunen

Rantabaari-tähti muistaa ohikulkijoiden paheksuvat katseet kuvauksista: "Sain jonkinlaista nautintoa"

05.08.2020 22:15 - Henna Koste / henna.koste@bauermedia.fi

Monipuolista näyttelijän uraa luonut Matti Leino myöntää, että tänä kesänä hän sai näytellä haastavimpia kohtauksia kameran edessä.

Näyttelijä Matti Leino, 32, on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt näytellä yli 17 vuotta. Laura kesäleirillä -sarjasta ponnahtanut Leino on tuttu näky niin teatterilavoilta kuin ruudustakin. Mies nähdään jälleen Anssina Rantabaari-sarjan käänteissä. Salatut elämät -tekijöiden luoma Rantabaari jatkuu syksyllä kolmannen kauden jaksoin. 

- Nyt tuli haastavimmat palat kameratyöskentelyn kannalta, Leino pohtii salaperäisesti Rantabaarin kuvauksia kuluneelta kesältä. 

Leinon lapsuuden haaveammatteja ovat olleet poliisipäällikkö ja lääkäri, mutta jo teini-iässä näytteleminen vei mennessään. 

- Olen päässyt näyttelemään molempia. Olen aina toiminut freelancerina. Minulla on ollut suuri etuoikeus päästä tekemään monenlaisia töitä, Leino iloitsee. 

Näyttelijä osaa mainita myös heti yhden kesän mieleenpainuvimmista Rantabaari-kohtauksista. 

- Kuvasimme täällä Töölössä aamulla yhdeksältä kohtausta, jossa hahmoni aivan ympäripäissään huutaa parvekkeelle. Muistan ihmisten reaktiot. Kameraryhmä kuvasi ylhäältä ja olin alhaalla yksin pullon kanssa. Kukaanhan ei tiennyt, että kuvaamme tv-sarjaa. Itse en kehtaisi mennä, mutta myönnän, että sain jonkinlaista nautintoa, että sain luvan kanssa rähistä menemään. Muistan ne paheksuvat katseet pitkään. Ei kannata täältä ihan heti asuntoa etsiä, tuskin saan Vuoden naapuri -palkintoa, Leino naurahtaa. 

Rantabaarin kolmas kausi jatkuu syksyllä. (kuva: Taksu Takkunen)

Lue myös: Salkkareissa 10 vuotta sitten aloittanut Hemmo Karja tunnistetaan usein uudessa työssään: "Yllätti"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat