Kuva: Taksu Takkunen

Salkkareissa 10 vuotta sitten aloittanut Hemmo Karja tunnistetaan usein uudessa työssään: "Yllätti"

04.08.2020 20:15 - Henna Koste

Hemmo Karja haaveilee voivansa vielä joskus yhdistää kaksi unelma-alaansa.

Hemmo Karja, 27, lähti viime syksynä Salatut elämät -sarjasta yhdeksän vuoden jälkeen. Tuolloin hän suuntasi oman alansa pariin, rahoitusalalle. Jannea näyttelevä Karja on kuitenkin ehtinyt jo tehdä paluun Pihlajakadun kuvioihin. Tänä kesänä hän on ollut mukana myös Rantabaari-sarjassa. Salatut elämät -sarjan tekijöiden Rantabaari-sarja jatkuu kolmannen kauden jaksoin C-Moressa myöhemmin tänä vuonna. 

- Viime syksy meni trainee-jakson merkeissä. Keväällä tein paluun runkosarjaan ja nyt kesällä Rantabaari-hommissa, Karja kertoo. 

Hän toteaa kuitenkin löytäneensä oman juttunsa rahoitusalalta. 

- Aika paljon aikaa se vie. On siistiä, että olen pystynyt pitämään näyttelemisen tässä ohella. Tämä on aina ollut hauskaa, Karja sanoo. 

Karjan esittämä Janne Haukkala on ollut yksi sarjan suosituimmista hahmoista. Siitä näyttelijä on kiitollinen. 

- Olen aina sanonut, että Jannen hahmoa on huikea tehdä. Se antaa paljon mahdollisuuksia omiin idiksiin ja vapaat kädet toteuttaa. Koitan ottaa siitä kaiken irti. Minulla on käynyt hyvä tsäkä, että on sattunut tällainen hahmo, Karja iloitsee. 

Entä aikooko Karja yhdistää kaksi intohimoaan: rahoitusalan ja näyttelemisen?

- Jos joku kertoo minulle, miten nämä kaksi yhdistetään, kuuntelen mielelläni. Jos se olisi jotenkin mahdollista, niin kyllä. Veikkaan, että ne ovat kuitenkin sen verran kaukana toisistaan. Tuntuu vaikealta tällä hetkellä, mutta tulevaisuuttahan en voi ennustaa. 

Karja huomauttaa, että hän kuitenkin pitää näyttelemisen aina mielellään osana elämäänsä ja toteaa, että monet työt ovatkin onneksi projektiluontoisia. 

Salatuissa elämissä 10 vuotta sitten aloittanut Karja tunnistetaan usein myös uuden työnsä parissa. 

- Tilanteita on yllättävänkin paljon. Porukka tunnistaa. Ehkä se ei ole keskustelun aihe niissä piireissä. Moni on kuitenkin kiinnostunut siitä, millaista on näytellä. Se tuli ehkä yllätyksenä, kuinka paljon ihmiset ovat uskaltautuneet kysymään: millaista näyttelijän työ on ja esimerkiksi, miten se vaikuttaa muuhun elämään, Karja sanoo. 

Lue myös: MTV: Hemmo Karja jätti Salatut elämät: "Sain sellaisen duunitarjouksen, josta oli vaikea kieltäytyä"

Lue myös: Muistatko? 10 yllättävää suomalaistähteä, jotka ovat näytelleet Salatut elämät -sarjassa

Kilpailut

Uusimmat