Kuva: Handout / Saku Tiainen

Olet mitä syöt -ohjelma laittaa julkkisten elämäntavat remonttiin - mukana muun muassa Juno ja Jippu

05.08.2020 14:55 - Senja Rapila

Katsojien suosikkiohjelma Olet mitä syöt alkaa MTV3-kanavalla torstaina 3.9. klo 20 uuden tuotantokauden jaksoin.

Monen suosikkisarja Olet mitä syöt palaa ruutuihin syyskuun ensimmäisellä viikolla. Alkavalla kaudella on mukana 11 julkisuudesta tuttua suomalaista, jotka laittavat elämäntapansa täydelliseen remonttiin hyvinvointilääkäri Pippa Laukan opastuksella.

Loppuelämän elämäntapojaan sekä ruokailu- ja liikuntatottumuksiaan kunnostamassa tulevalla kaudella ovat Henna Kalinainen, Juno (Jon Korhonen), Enni Koistinen, Jippu (Meri-Tuuli Elorinne), Tuomas RajalaKalle PalanderSanna KiiskiLalli SavolainenRiitta Väisänen ja Sakari "Sakke" Pietilä.

Mukana nähdään myös Bauer Median Ysäri-kanavan juontaja Rea Tallgren.

- Haluan antaa ammattitaidostani sata prosenttia ohjelman päähenkilöille, ja sen vuoksi jokainen kausi, päähenkilö ja muutos on työntäyteinen ja intensiivinen. Silti koen, että saan ohjelmanteosta enemmän, kun uhraan sille aikaani ja energiaani, Pippa kertoo tiedotteessa.

Hän muistuttaa myös katsojia siitä, että kyseessä ei ole lainkaan laihdutusohjelma, vaan ohjelman idea on ohjata henkilöä valitsemaan terveellisemmät elämäntavat.

- Viimeistään nyt monelle selviää, että Olet mitä syöt ei ole laihdutusohjelma, vaan tarkoitus on auttaa päähenkilöä voimaan kokonaisvaltaisesti hyvin ja muuttamaan elintapojaan pysyvästi terveellisemmiksi. Tekisi jo mieli paljastaa huikeimmat muutokset! Sen voin vihjaista, että osa muutoksista ei liity suoraan edes ruokavalioon tai muihin elintapoihin, vaan jättää taatusti pysyvämmän jäljen päähenkilön elämään.

Uudet Olet mitä syöt -jaksot alkavat Maikkarin superviikolla torstaina 3.9. klo 20. MTV3-kanavan superviikolla 31.8. - 6.9. starttaa yhteensä kahdeksan ohjelman uudet jaksot.

Lue myös: Johanna Puhakka kohtauksesta, joka jäi mieleen Rantabaarin kuvauksista: 'Pyysin joka kerta anteeksi'

Lue myös: Harry Potter -tähti kärsi huumeriippuvuudesta vuosikymmenet - paljastaa nyt mistä se sai alkunsa

Kilpailut

Uusimmat