Kuva: AOP

Gwyneth Paltrow rehellisenä syistä, jotka johtivat avioeroon Chris Martinista: "Emme sopineet yhteen"

07.08.2020 08:15 - Senja Rapila

Ex-pariskunta oli naimisissa vuosina 2003-2016. He erosivat yhteisymmärryksessä.

Näyttelijä Gwyneth Paltrow, 47, on puhunut rehellisesti tuoreessa haastattelussa pitkästä avioliitostaan Coldplay-solisti Chris Martinin, 43, kanssa. Kaksikko oli naimisissa vuosina 2003-2016. He erosivat neljä vuotta sitten yhdessä sovussa ja ovat nykyään tahoillaan uusissa suhteissa. Martin seurustelee tällä hetkellä näyttelijä Dakota Johnsonin,  30, kanssa ja Paltrow on naimisissa tuottaja Brad Falchukin, 49, kanssa.

Paltrow on paljastanut Vogue-lehden haastattelussa, että heidän suhteensa vaikea. Kertoman mukaan pitkästä avioliitosta huolimatta he eivät koskaan oikein asettuneet parisuhteeseen kunnolla.

- Olimme läheisiä, mutta emme koskaan asettuneet parisuhteen raameihin. Emme vain sopineet yhteen. Suhde oli aina hieman vaikea ja levoton, hän kertoo.

Vaikka kaksikon välinen parisuhde ei toiminutkaan, heillä on kuitenkin ollut aina yhteisiä kiinnostuksen kohteita. He ovat myös olleet aina hyviä ystäviä.

- Nauroimme samoille asioille, jaoimme samanlaisen oudon huumorin, ilmeet ja höpsöyden. Meitä liikutti samanlaiset asiat musiikissa: soinnut, innovaatiot ja harmoniat.

He kuitenkin priorisoivat aina lapsensa Applen, 16, ja Moseksen, 14, aina etusijalle.

- Mutta hemmetti, lapsiamme kyllä rakastimme täysillä.

Ennen eroa he yrittivät kaikkensa saadakseen suhteen toimimaan lasten vuoksi.

- Niiden päivien välillä kun tiesin, ja kun vihdoin annoimme periksi, yritimme kaikkemme. Emme halunneet epäonnistua. Emme halunneet pettää ketään. Emme halunneet loukata lapsiamme. Emme halunneet menettää perhettämme.

Eron jälkeen ex-pari on kuitenkin onnistunut pitämään välinsä kunnossa ja heidän uusioperheensä toimivat hyvin yhteen. Paltrow ja Martin viettävät usein perheenä laatuaikaa lasten kanssa, niin että myös uudet kumppanit ovat mukana. 

Lue myös: "Jumaloin häntä!" - Näyttelijä Rob Lowen vaimo opetti Gwyneth Paltrowia antamaan suuseksiä

Lue myös: Tämä kynttilä tuoksuu Gwyneth Paltrown orgasmilta - ostaisitko?

Lue myös: Gwyneth Paltrow yhteiskuvassa 16-vuotiaan tyttärensä kanssa, fanit äimistyivät: "Identtiset!"

Lue myös: Gwyneth Paltrow antoi 14-vuotiaalle pojalleen tissipalapelin lahjaksi - "Huvin vuoksi"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat