Kuva: AOP

Marja Hintikka julkaisi suloisen perhekuvan - "Jännittää esikoisen puolesta"

10.08.2020 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Hintikan ja Uusivuoren perheessä on alkanut arki.

Marja Hintikka, 41, julkaisi muutama päivä sitten yli 64 000 Instagram-seuraajansa iloksi kuvan, jossa hän ja hänen miehensä Ile Uusivuori, 40, ovat ottamassa perheen lapsia syliinsä.

Kauniissa mustavalkojulkaisussa kertoo, että perheen arki on alkanut lomakauden jälkeen.

"Tällä viikolla on alkanut arki!  Se tuntuu hyvältä, sillä mielestäni arki ja sen sujuminen on hyvän perhe-elämän tärkein edellytys. Juhlahetket, lomareissut ja erityiselämykset tuovat maustetta ja ihania muistoja, mutta olennaisinta on, mitä tapahtuu työpäivien, kauppareissujen, väsyneiden aamujen, kurahousurumban ja kaiken maailman kuskausten keskellä. Onko niissä hetkissä läsnäoloa, iloa ja tilaa tunteille?" Hintikka muun muassa pohtii ja jatkaa kertomalla, että jännittää jo sitä, kun yksi perheen lapsista aloittaa koulun:

"Tämä kuva on otettu viimeisenä lomapäivänämme. Vaikka arki on se, joka ratkaisee, haluan silti muistaa juuri tämän kesän. Vietimme sen kotimaassa tiiviisti perheen kesken - koronan takia siirtyneiden töiden takia yhteistä lomaa oli alkuperäisten kahden viikon sijaan paljon enemmän. Vaalin tätä suvea sydämessäni ikuisesti, sillä se oli viimeinen kolmen pienen lapsen kanssa - ensi viikolla perheessämme on nimittäin jo yksi koululainen. Arki ottaa uuden suunnan. Odotan ja hieman jännitänkin esikoisen puolesta."

Seuraajat ovat antaneet kuvalle paljon kehuja sekä kommentteja.

"Niin ihana kuva!"

"Meillä samanlainen tilanne. Jännittää myös koululaisen puolesta"

"Arki on tullut tännekin ja se on vain kivaa"

Näet julkaisun alta tai tästä.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Marja Hintikka hurmaavassa kesäkuvassa - pohtii meren ja järven erilaisia vaikutuksia

Lue myös: Marja Hintikka vietti äiti-vauvakerholaisten kesäjuhlia - pohtii ajankulua suloisessa julkaisussa

Uusimmat