Kuva: AOP

Kris Jenner myi talonsa naiselle, joka teki Kylie-tyttärestä lähes miljardöörin

19.08.2020 16:00 - Roy Kokkonen

Kris Jenner kääri talokaupoista luultavasti muhkeat voitot.

Kardashianien klaanin matriarkka Kris Jenner on myynyt Hidden Hillsissä, Kaliforniassa sijaitsevan talonsa. Asiasta kertovat Variety ja TMZ.

Jenner oli ostanut lähes 900-neliöisen kartanonsa Varietyn tietojen mukaan noin 9,9 miljoonalla dollarilla, eli noin 8,3 miljoonalla eurolla vuonna 2017. Kyseessä on valtava lukaali, jossa on kuusi makuuhuonetta ja kahdeksan kylpyhuonetta.

Talo myytiin suoraan uudelle omistajalle, joka lehtitietojen mukaan on saksalaissyntyinen perijätär Katharina Harf. Hänen isänsä Peter Harf on hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Coty-nimisessä yrityksessä, joka osti Kris Jennerin tyttären Kylien meikkifirman.

(kuva: AOP)

Kauppa nousi otsikoihin, sillä talouslehti Forbes listasi Kylie Jennerin nuorimmaksi itse rahansa tehneeksi miljardööriksi. Totuus oli kuitenkin toinen, sillä Forbes huomasi, että Jenner oli vääristellyt taloustietojaan.

Lehtitietojen mukaan Harf osti talon 15 miljoonalla dollarilla, eli noin 12,5 miljoonalla eurolla. Jenner oli tehnyt asuntoon mittavan remontin hankittuaan sen omistukseensa, mutta siitä huolimatta kaupat olivat hänelle luultavasti voitolliset.

Lue myös: Kylie Jenner ei olekaan miljardööri, takana hurja tuhlausputki - käytti 100 miljoonaa alle vuodessa

Lue myös: Khloé Kardashianin ja Kris Jennerin yhteiskuva sai fanit huokailemaan: "Täydelliset naiset"

Lue myös: Kris Jennerin seksuaalinen aktiivisuus aiheutti närää perheessä: 'Sain kuulla kunniani'

Lähteet: Variety, TMZ

Kilpailut

Uusimmat