Kuva: AOP

Kylie Jenner ei olekaan miljardööri, takana hurja tuhlausputki - käytti 100 miljoonaa alle vuodessa

02.06.2020 16:45 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Jennerin siskot ovat huolissaan tosi-tv-tähden rahankäytöstä.

Talouslehti Forbes paljasti viime perjantaina, että Kylie Jenner, 22, ei olekaan nuorin itse rahansa tehnyt miljardööri. Lehden mukaan Jenner on väärentänyt verotustietojaan ja valehdellut saadakseen omaisuutensa näyttämään suuremmalta kuin mitä se todellisuudessa on.

Forbes on listannut Jennerin kaksi kertaa maailman nuorimmaksi itse omaisuutensa tehneeksi miljärdööriksi. Listaus perustuu lehden analyytikkojen tekemiin arvioihin.

Lehden paljastusjutun mukaan meikkibisneksellä rahansa tehneen Jennerin omaisuuden arvo onkin oikeasti alle 900 miljoonaa dollaria, eli noin 805 miljoonaa euroa. Lehti ei syytä Jenneriä rikollisesta toiminnasta, mutta pitää hänen antamiaan tietoja omaisuutensa arvosta väärinä. 

Jennerin asianajaja on kiistänyt lehden väitteet.

Takana vuoden törsäysputki

Maanantaina viihdelehti Page Six kertoi Jennerin törsänneen yli 100 miljoonaa dollaria kuluneen 12 kuukauden aikana. Yksi kalleimmista ostoksista on ollut helmikuussa hankittu Global Express Jet -yksityiskone, jonka arvioidaan maksaneen 44-62,6 miljoonaa euroa. Kyseinen kone on kooltaan suurempi kuin Learjet-suihkukone, ja sen ylläpito maksaa noin 4,5 miljoonaa euroa vuodessa.

Jenner on hankkinut itselleen 32,5 miljoonan euron arvoisen jättikiinteistön Holmby Hillsistä tänä keväänä. Lisäksi hän ostanut tontit 13,5 ja 3 miljoonalla, joihin kumpaankin on tarkoitus rakentaa uudet talot.

Lisäksi hän on antanut avokätisesti kalliita luksuslahjoja ystävilleen ja perheenjäsenilleen. Tosi-tv-tähti on myös lahjoittanut miljoonia hyväntekeväisyyteen, kuten Australian metsäpalojen torjuntaan.

Jennerin rahankäyttö on herättänyt huolta hänen lähipiirissään.

- Kylien siskot ovat huolissaan hänen tuhlaamisestaan. Hän on tehnyt paljon rahaa, mutta hän ei tunnu tajuavan kuinka helposti omaisuus voi hävitä, lähde kertoo.

Lue myös: Kylie ja Kendall Jennerin uimapukukuva sai fanit innostumaan: "Olette niin kuumia!"

Lue myös: Nyt on kuumaa! Kylie Jennerin aurinkovoidemainos sai seuraajat sanattomiksi

Lähteet: Forbes, Page Six

Kilpailut

Uusimmat