Kuva: All Over Press

Näyttelijälegenda haettiin ruumishuoneelta pokeripöytään: 'Se oli viimeinen ilta ystävien kesken'

21.08.2020 17:15 - Senja Rapila

Barrymoren mukaan "varkauden" takana olivat hänen isoisänsä ystävät.

Näyttelijä Drew Barrymore, 45, on kertonut tuoreessa haastattelussa, että hänen legendaarinen näyttelijä-isoisänsä John Barrymore pääsi kuolemansa jälkeen vielä "yksiin kekkereihin". Naisen mukaan legendaarisen näyttelijätähden ruumis vietiin ruumishuoneelta miehen kuoleman jälkeen. 

Drew kertoo, että "varkauden" takana oli John Barrymoren ystävät, kuten legendaarinen näyttelijätähti Errol Flynn. Muiden hämmästykseksi, ystävät istuttivat Barrymoren ruumiin vielä kerran yhteiseen pokeripöytään ennen lopullisia jäähyväisiä.

- He tekivät oikeasti niin! Ja sanon vain tämän, että toivon omienkin ystävieni tekevän saman minulle, Barrymore toteaa haastattelussa.

- Kuoleman mukana tulee niin paljon surua ja ymmärrän sen, mutta minusta on myös okei, jos ihmiset voivat olla sen jälkeen todella onnellisia ja pitää juhlat. Siitä minä pitäisin.

John Barrymore, joka eli vuosina 1882-1942, tunnettiin teatterinäyttelijänä sekä mykkäfilmitähtenä, ennen kuin hän tähditti äänellisiä elokuvia kuten Grand Hotel, Twentieth Century sekä Midnight.

Näyttelijälegenda on Drew Barrymoren isoisä. (kuva: AOP)

Lue myös: Drew Barrymore muistelee lapsuutensa huumekoukkua: "Kokaiini on nykyään pahin painajaiseni"

Lue myös: Drew Barrymore rehellisenä: Lasten kotiopetus koronan aikana vei voimat ja sai epäilemään itseään

Lue myös: Drew Barrymore, 44, on kieltäytynyt kauneusleikkauksista - paljastaa hehkuvan ihonsa salaisuuden

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat