Kuva: All Over Press

Drew Barrymore rehellisenä: Lasten kotiopetus koronan aikana vei voimat ja sai epäilemään itseään

10.07.2020 20:15 - Senja Rapila

Näyttelijä kertoo, että alkuvaiheessa hän tunsi olonsa todella surulliseksi.

Yhdysvalloissa vallitseva koronatilanne on pakottanut myös julkisuudesta tutut äidit opettelemaan uutta arkea. Näyttelijä Drew Barrymore, 45, kertoo tuoreessa haastattelussa, että kotiopetukseen tottuminen oli aluksi todella vaikeaa.

- Kotiopetuksen ja työnteon välillä tunsin oloni todella musertavaksi. Vihaan sitä tunnetta. Oli todella outoa olla äiti, opettaja, elättäjä ja ystävä samaan aikaan lapselle. Olin jonkin aikaa todella surullinen siitä, että se oli kaikki mitä pystyin lapsilleni tarjoamaan, hän kertoo.

Näyttelijä kertoo myös, että otti paineita arjen pyörittämisestä ja lasten opetuksesta varsinkin uuden tilanteen alussa. Nyt tilanne on jo normalisoitunut.

- Minulla on niin paljon empatiaa ja kärsivällisyyttä kaikkia muita kohtaan, paitsi itseäni. Se on sairasta. Näinä aikoina voi alkaa tuntea itsensä todella huonoksi. Aloin epäillä ja ruoskia itseäni. Sitten ajattelin, että tämä kaikki on vain väliaikaista. Sanon myös lapsilleni samaa: tämä ei ole normaalia, mutta tämä on uusi normaali.

Lue myös: Drew Barrymore, 44, on kieltäytynyt kauneusleikkauksista - paljastaa hehkuvan ihonsa salaisuuden

Lue myös: Drew Barrymore muistelee lapsuutensa huumekoukkua: "Kokaiini on nykyään pahin painajaiseni"

Lue myös: Drew Barrymoren meikitön kuva sai fanit haltioitumaan: "Silkkaa kauneutta!"

Lähde: E! Online

Kilpailut

Uusimmat