Kuva: AOP

Keanu Reevesin tähdittämässä toimintaleffassa piti olla vain 3 kuolemaa - lopulta olikin noin 80

25.08.2020 12:15 - Iiro Myllymäki

John Wick -elokuvan alkuperäinen käsikirjoitus oli hyvin erilainen kuin lopullinen versio.

Keanu Reevesin, 55, tähdittämät John Wick -elokuvat tunnetaan niissä tapahtuvista lukuisista murhista. Elokuvasarja kertoo entisestä palkkamurhaajasta, joka palaa eläkkeeltä sorvin ääreen kostonhimoisena. Ensimmäinen elokuva ilmestyi vuonna 2014, ja toistaiseksi se on saanut kaksi jatko-osaa.

Ensimmäisen John Wick -elokuvan ohjasivat Chad Stahelski ja David Leitch, ja käsikirjoituksesta vastasi Derek Kolstad. Nyt Stahelski on kertonut Comicbook.com-sivustolle, että alun perin ensimmäisen elokuvan oli määrä olla hyvin erilainen. Alkuperäisessä käsikirjoituksessa oli huomattavasti vähemmän kuolemia kuin elokuvaan lopulta päätyi.

- Se oli paljon pidättyväisempi. Vain kolme ihmistä taisi kuolla alkuperäisessä käsikirjoituksessa, ja niistä kaksi tapahtui auto-onnettomuudessa, Stahelski muistelee.

Ohjaajan mielessä oli kuitenkin tehdä toimintaelokuva, joka olisi kauempana realismista ja jossa tapahtumat saisivat jopa surrealistiset mittasuhteet. Näin ollen lopullisessa elokuvassa nähdään kolmen sijasta noin 80 kuolemaa Comicbook.comin laskelmien mukaan. Elokuvasarjan toisessa osassa kuolemia nähdäänkin jo 128, ja kolmannessa osassa ”vain” 94.

John Wick -elokuvasarjan neljännen osan on määrä tulla elokuvateattereihin toukokuussa 2022, ja myös viidennen osan on vahvistettu olevan tekeillä.

Lue myös: Keanu Reevesin seuralainen Oscar-gaalassa räjäytti netin: "Parasta, mitä tulet tänään näkemään"

Lue myös: Keanu Reevesin naisystävän, 46, harmaat hiukset herättivät huomion - kertoo nyt, miksi ei värjää

Lähteet: Metro, Deadline

Kilpailut

Uusimmat