Kuva: AOP

Muistatko Tehotytöt-piirretyn? Rakastetut hahmot palavaat ruutuun "pettyneinä parikymppisinä"

25.08.2020 12:45 - Roy Kokkonen

Uudessa sarjassa Tehotytöt "ovat pettyneitä parikymppisiä, jotka ovat menettäneet lapsuutensa taistellessa rikollisuutta vastaan".

Papu, Pipa ja Poppana tekevät paluun kuvaruutuihin. Toisin kuin alkuperäinen piirretty, kyseessä ei tule olemaan animaatio, vaan näytelty sarja.

Tulevassa The CW -kanavan tuottamassa sarjassa esikouluikäiset supersankarit ovat varttuneet "pettyneiksi parikymppisiksi, jotka ovat menettäneet lapsuutensa rikollisuutta vastaan taistellessa", kertoo Deadline.

Kolmikko tekee paluun, kun heidän kotikaupunkinsa tarvitsee heitä enemmän kuin koskaan.

Tehotytöt taistelevat kotikaupunkiaan uhkaavia pahiksia vastaan. (kuva: AOP)

Alkuperäissarjassa professori Utonium loi tehotytöt vahingossa yhdistämällä sokeria, kukkasia, inkivääriä ja kanelia mystiseen kemikaali X:ään. Kun heidän kotikaupunkiaan Townsvilleä uhkaa jokin, kaupungin pormestari soittaa tehotytöt hätiin.

Tehotyttöjä tehtiin vuodet 1998-2005 ja se oli ehdolla kuuteen Emmy-palkintoon. The New York Timesin kriitikko Peter Marks kuvaili Craig McCraken luomaa sarjaa "leikkisäksi satiiriksi, joka vetoaa katsojiin olivat nämä iältään seitsemän tai 37." Suomessa sarjaa ovat esittäneet MTV3 ja Nelonen.

Lue myös: Oletko huomannut hauskan yhdennäköisyyden Disney-hahmoissa?

Lue myös: Looney Tunes -animaatioiden Elmeriltä otettiin ase pois, some reagoi vahvasti: "Täyttä typeryyttä"

Lue myös: Realistiset Simpsonit-hahmot hämmentävät nettikansaa: "En tiedä, pitäisikö pelätä vai ihailla"

Lähteet: Deadline, Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat