Kuva: AOP

Kim Kardashian synnyttää Kylie Jennerin - erikoinen, hyllytetty musiikkivideo nyt julki

07.09.2020 17:15 - Iiro Myllymäki

Ohjaaja on tuonut Kanye Westin ja Tygan musiikkivideon nyt julkisuuteen.

Kanye Westin, 43, ja Tygan, 30, Feel Me -kappaleen hyllytetty musiikkivideo on nyt julkaistu netissä. Julkaisusta vastaa videon ohjaaja Eli Russel Linnetz, joka on jakanut videon Instagramissa.

Erikoinen musiikkivideo keskittyy kuvaamaan Westin vaimoa Kim Kardashiania, 39, ja Tygan tuolloista tyttöystävää Kylie Jenneriä, 23,. Sekä Kardashian että Jenner ovat pukeutuneet musiikkivideolla pelkkiin alusvaatteisiin. Videon lopussa nähdään kohtaus, jossa Kylie Jenner kävelee ulos suurennetun Kim Kardashianin haaroista. Monet ovat tulkinneet tämän kohtauksen synnytykseksi, ja itse ohjaaja on vahvistanut tämän tulkinnan oikeaksi.

- Videolla Kylie tulee ulos Kimin vaginasta. Tämä metafora tarkoittaa sitä, että ei olisi Kylieta ilman Kimiä, Eli Russel Linnetz kertoo E! Onlinen haastattelussa.

Voit katsoa musiikkivideon kokonaisuudessaan alta. Jos päivitys ei näy, klikkaa tästä

Indy100 kirjoittaa, että musiikkivideo hyllytettiin ohjaajan mukaan siitä syystä, että Kylie Jenner ja Tyga erosivat. Eli Russel Linnetzin mukaan videon tekoon meni viisi kuukautta, ja se maksoi melkein miljoona dollaria. Linnetz on ohjannut myös Kanye Westin musiikkivideot Famous ja Fade.

Feel Me -kappaleen nyt julkistettu musiikkivideo on kerännyt monenlaisia reaktioita. Monet ovat sosiaalisen median kommenteissa ilmaisseet hämmennystään.

”Mitä juuri oikein katsoin?”

”Tämä on kamala.”

Monet ovat kuitenkin myös kehuneet videota esimerkiksi kekseliäästä visuaalisesta toteutuksestaan.

Lue myös: Huomaatko 17 vuoden ikäeron? Kim Kardashian jakoi vanhoja yhteiskuvia Kylie Jennerin syntymäpäivänä

Lue myös: Suhdekriisi ohitse? Kim Kardashian ja Kanye West selvittivät välejään rantalomalla

Lähteet: Indy100, E! Online

Kilpailut

Uusimmat