Kuva: AOP

Game of Thrones -tähti paljastaa poikien kohdelleen häntä kaltoin koulussa: 'Samaistun rooliini'

08.09.2020 19:15 - Roy Kokkonen

Näyttelijä Maisie Williams kertoo samaistuneensa roolihahmoonsa tulevassa The Owners -elokuvassa. Yahoo Entertainmentin haastattelussa tähti paljastaa poikien kohdelleen häntä väärin kouluaikoina.

Näyttelijä Maisie Williams, 23, on suuntaamassa kohti uusia tuulia ja erilaisia rooleja urallaan. Nuori tähti ponkaisi kuvaruutujen kautta suuren yleisön tietoisuuteen vasta 14-vuotiaana. Hän näytteli HBO:n suosikkisarja Game Of Thronesissa yhtä päärooleista Arya Starkina.

Sarja päättyi viime vuonna ja sen jälkeen hänet on nähty muun muassa The New Mutants -elokuvassa.

Tähden tähän astisista rooleista realistisimmassa hänet nähdään syyskuun alussa Yhdysvalloissa julkaistussa elokuvassa The Owners. Toisin kuin tähden aiemmat projektit, elokuva ei sijoitu fantasiamaailmaan, vaan se on tähden sanojen mukaan "hyperrealistinen" psykologinen trilleri.

Hyperrealistisuudella tähti viittaa siihen, että todellisuuden ja kuvitelman raja on elokuvassa häilyvä.

- Rakastin Game of Thronesin, New Mutantsin ja Two Weeks to Liven vaihtoehtouniversumeita ja eri maailmoja. Siksi tein niitä niin pitkään. Mutta samalla minulta puuttuu jotakin, joka on rehellisempi elämääni elämää ja kokemiani ihmissuhteita kohtaan, hän kertoo Yahoo Entertainmentin haastattelussa.

Williams samaistui väärin kohdellun Maryn rooliin

The Ownersissa Williams esittää Marya, joka tulee vasten tahtoaan tempaistuksi mukaan hänen poikaystävänsä suunnittelemaan ryöstöön. Ryöstö kuitenkin epäonnistuu, ja kohteena ollut eläkeläispariskunta alkaa suunnittelemaan kostoa pariskunnan pään menoksi.

- Pidän Maryn roolissa siitä, että hän jumaloi poikaystäväänsä vailla mitään syytä, koska poikäystävä ei kohtele häntä hyvin, Williams kertoo.

- Niin monet tytöt voivat samaistua häneen. He antavat poikien kohdella heitä väärin, koska pitävät näitä söpöinä. Voin samaistua siihen. Tein sitä koko kouluaikani. Se on kuin kaikki mitä olen tehnyt. Nykyisin minulla on parempia ihmissuhteita miehiin, mutta se oli hyvin samaistuttavaa, Williams paljastaa.

Katso elokuvan traileri alta tai täältä:

Lue myös: Game of Thrones -kaunotar kiinnostui uudesta alasta, fanit ihastuivat: "Sinusta tulisi megatähti!"

Lue myös: Game Of Thrones -sarjan nuori supertähti vaihtoi hiusväriään - katso kuvat

Lähde: Yahoo Entertainment

Kilpailut

Uusimmat