Kuva: AOP / AOP

Taylor Swift lähetti Katy Perryn lapselle ihanan lahjan - aiempi vihanpito jätetty taakse

14.09.2020 19:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Lahja on osoitettu Katy Perryn ja Orlando Bloomin juuri syntyneelle lapselle.

Juuri esikoislapsensa synnyttänyt Katy Perry, 35, on saanut artistikollega Taylor Swiftiltä, 30, ihanan, pienokaiselle osoitetun lahjan. Taylor Swift lähetti Daisy Bloom -nimiselle tytölle pienen peiton, johon on kirjailtu kukkasen kuva ja ”Baby Bloom” -sanat. Katy Perry on jakanut kuvan lahjasta ja kirjoittaa Instagramissa, että Daisy suorastaan rakastui saamaansa lahjaan.

”Toivottavasti hän kuljettaa tätä mukanaan vuosien ajan, kunnes siitä tulee tunnistamaton kankaanpala, jota hän pitää taskussaan teininä”, Perry kirjoittaa.

Voit katsoa Katy Perryn jakaman päivityksen alta tai tästä linkistä.

Katy Perryn ja Orlando Bloomin, 43, lapsi syntyi elokuun lopussa. Asia vahvistettiin UNICEFin twiitissä, sillä sekä Perry että Bloom ovat järjestön hyvän tahdon lähettiläitä.

Katy Perryn ja Taylor Swiftin välillä oli kiistaa vuosien ajan, mutta naiset ovat sopineet erimielisyytensä. Kaksikon välinen kiista leimahti, kun Katy Perry nappasi vuonna 2013 kolme Taylor Swiftin kiertueen taustatanssijaa mukaan omalle maailmankiertueelleen, kun Swiftin kiertue oli vielä kesken. Kyseiset tanssijat olivat jo aiemmin tanssineet Perryn edellisellä kiertueella. Julkinen riita otti lisää kierroksia, kun Swift julkaisi vuonna 2014 Perrylle osoitetun Bad Blood -kappaleen. Perry puolestaan vastasi samalla mitalla takaisin Swish Swish -kappaleellaan vuonna 2017. Poptähdet ovat sittemmin saaneet välinsä sovittua, ja tästä merkkinä Perry muun muassa esiintyi Swiftin You Need to Calm Down -musiikkivideolla, jossa kaksikko vaihtaa lämpimän halauksen.

Lue myös: Katy Perry vitsailee jo äitiydestä somessa - hurja meemi sai fanit repeämään naurusta

Lue myös: Taylor Swiftiltä julkaistiin albumi ilman laulajan suostumusta: "Häpeilemätöntä ahneutta"

Lähde: BBC

Kilpailut

Uusimmat