Kuva: AOP

Jason Momoa tähdittää tulevaa sci-fi-elokuvaa - ylisti ohjaajaa ja taistelukohtauksia

14.09.2020 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Elokuvan julkaisupäivämääräksi on asetettu 18. joulukuuta.

Uutisoimme vastikään, että Frank Herbertin Dyyni-romaaniin perustuva Dune (suom. Dyyni) -elokuva julkaistaan näillä näkymin 18. joulukuuta.

Elokuva kertoo aavikkoplaneetasta, jossa melange-niminen aine on maailman arvokkain rikkaus. Samalla seurataan päähenkilö Paul Atreidesin selviytymiskamppailua vaarallisessa sci-fi-maailmassa.

Elokuvaa tähdittää muun muassa Aquaman-leffasta ja Game of Thrones -sarjasta tuttu Jason Momoa, 41, joka ylisti ohjaaja Denis Villeneuvea samalla kun traileri julkaistiin.

- En ole koskaan työskennellyt yhtä tiiviisti ohjaajan kanssa. Denis on nero ja kaikki action-kohtaukset, joita olen ennen tehnyt, eivät ole olleet lähelläkään tätä, Momoa hehkutti ja jatkoi:

- Kun näin omat taistelukohtaukseni kameralta, niin voin sanoa, että en ole koskaan nähnyt mitään samankaltaista kauneutta niissä. Yleensä en mielestäni näytä hyvältä, kun taistelen, joten iso kiitos Denis.

Momoan lisäksi elokuvassa näyttelevät muun muassa Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista sekä Zendaya.

Lue myös: Klassikkoromaaniin perustuva tieteiselokuva julkaistaan vuoden lopulla - mukana huippunäyttelijöitä

Lue myös: Jason Momoa näpäytti kollegaansa somessa - kiinnitti huomionsa valokuvassa vain yhteen asiaan

Lähde: Unilad

Kilpailut

Uusimmat