Kuva: AOP

Game of Thrones -tähteä ehdotettiin 80-luvulla uudeksi James Bondiksi - "Olisin pilannut sen"

15.09.2020 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Agentti suojeli Dancea roolilta.

Näyttelijä Charles Dancea, 73, ehdotettiin uudeksi James Bondiksi 80-luvun puolessa välissä, kun Roger Moore jätti roolin.

Dance kertoi Financial Times -lehden haastattelussa, että ei kuitenkaan mennyt koekuvauksiin. Hän myös uskoi, että agentti halusi lopulta suojella häntä pettymykseltä. 

- Minun agenttini soitti minulle ja sanoi "Nyt se on tapahtunut". Kysyin, että mikä ja agentti vastasi, että minua on pyydetty Bondin koekuvauksiin, Dance sanoi ja jatkoi:

- Agenttini kylläkin ehdotti, että sitä ei kannata tehdä. Hän uskoi, että en haluaisi pettyä, jos en saisi roolia ja toiseksi, se saattaisi rajoittaa uraani. Minulla ei todellakaan ollut tarpeeksi kokemusta Bondiksi ja olisin varmasti pilannut sen... Jos siis olisin saanut roolin. Bond on iso juttu.

Mooren tilalle Bondiksi tuli lopulta Timothy Dalton, joka esitti kuuluisaa agenttia kahdessa elokuvassa, 007 vaaran vyöhykkeellä ja 007 ja lupa tappaa.

Dance esitti Game of Thronesissa Tywin Lannisteria. Hän on näytellyt myös kymmenissä elokuvissa, kuten Alien 3, Kultainen lapsi ja Dracula Untold.

Lue myös: Suhde julki - 73-vuotias Game Of Thrones -tähti seurustelee 20 vuotta nuoremman tuottajan kanssa

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat