Kaikki artikkelit

Regé-Jean Pagea pidetään tällä hetkellä todennäköisimpänä jatkajana Daniel Craigille.
Eilishin säveltämä kappale kuullaan elokuvassa, jota ei olla vielä edes julkaistu.
Osa James Bondin käyttämistä välineistä on ehtinyt jo vanheta, kun elokuva vihdoin saadaan julki. Siksi on mahdollista, että tuotesijoittelusta maksaneet suuryritykset vaativat jo lähes kaksi vuotta myöhässä olevan elokuvan kohtauksia kuvattavaksi uudelleen.
Elokuvan ensi-iltaa on lykätty jo useampaan otteeseen.
Bridgertonista tuli heti julkaisunsa jälkeen yksi Netflixin suosituimmista sarjoista.
Arterton nähtiin 007 Quantum of Solace -elokuvassa.
George Clooney tyrmäsi ajatuksen siitä, että hän voisi olla sopiva James Bondin rooliin. Sen sijaan hän ehdottaa tilalle omaa suosikkiaan.
Star Wars -näyttelijä John Boyega on kiinnostunut roolista James Bondina. Hän kertoo, että haluaisi tuoda elokuvasarjaan jotain erilaista yhdessä ohjaaja Steve McQueenin kanssa.
Sean Connery menehtyi 90-vuotiaana.
Kadut jäivät kuitenkin puhtaiksi, kertoo stuneista vastannut Lee Morrison.
Ohjaaja Cary Fukunaga kertoo The Wall Street Journalille, että elokuva alkaa aiemmista Bond-seikkailuista poikkeavalla tavalla.
007 No Time To Dien ensi-ilta siirrettiin ensi vuoden huhtikuulle. Spekulaatiot seuraavasta Bond-näyttelijästä käyvät kuumina. Daniel Craig antoi seuraajalleen suorasanaisen neuvon tuoreessa haastattelussa.
Eilish on nuorin Bond-kappaleen tehnyt artisti.
Tähtinäyttelijä halusi luoda ikonisesta hahmosta omaperäisen.
89-vuotiaana menehtynyt näyttelijä teki yli 200 roolia kuusi vuosikymmentä kestäneen uransa aikana.
Näyttelijä Halle Berryn näyttelemälle Jinx-agentille kaavailtiin aikanaan omaa elokuvaa. Näytteljän mukaan ajatus elokuvasta torpattiin, koska se oli aikaansa edellä.