Kuva: MTV3

Ilkka Uusivuori tulevasta Masked Singer -kaudesta: "Tulee jäätävä pommi"

18.09.2020 10:15 - Henna Koste

Juontaja Ilkka Uusivuori arvasi ensimmäisellä kaudella muutaman laulajan ensimmäisten jaksojen aikana. Tällä kertaa hän oli hukassa.

Ilkka Uusivuori juontaa tuttuun tapaan myös Masked Singer Suomi -ohjelman alkavaa kautta. Vaikka Uusivuori on pestistään silmin nähden innoissaan, häntä vaivaa sama pelko kuin ensimmäiselläkin kaudella: ettei hän tunnista julkkista, joka paljastuu maskin takaa.

- Minulle on sanottu, että "kyllä sinä tiedät sen". Mietin kuitenkin, että entä, jos tulee blackout. Kyllä se on aiheellinen pelko. Haluan, että reaktiot ovat oikeita. Haluan myös, että olen samassa tilanteessa panelistien ja yleisön kanssa, etten tiedä etukäteen ketään, Uusivuori sanoo Voice.fi:n haastattelussa.

Tällä kaudella juontaja arvioi hahmojen olevan vaikeammin arvattavissa kuin ensimmäisellä kaudella. 

- Tulee jäätävä pommi - pari, kolmekin. Voin rehellisesti sanoa, että ensimmäisellä tuotantokaudella tiesin ehkä neljä suunnilleen toisen jakson aikana. Lauluäänistä tiesin Sami Hedbergin ja Palefacen (Karri Miettinen). Mikael Jungneria en olisi tiennyt ikinä, Uusivuori kertoo. 

Panelistien kanssa he kirjoittivat tällä kertaa veikkauksiaan lapuille ja paljastuksen jälkeen katsoivat, oliko kukaan osunut oikeaan. 

- Aika monta kertaa meni ohi. Olin ollut ihan varma, Uusivuori kuvailee. 

Lue myös: Masked Singerin panelisti Christoffer Strandberg erikoisesta ohjelmapalautteesta: 'Siihen en pysty'

Kilpailut

Uusimmat