Kuva: MTV3

Masked Singerin panelisti Christoffer Strandberg erikoisesta ohjelmapalautteesta: 'Siihen en pysty'

15.09.2020 21:45 - Henna Koste

Christoffer Strandberg liittyy vakiopanelistien joukkoon.

Keväällä suureen suosioon nouossut Masked Singer Suomi jatkuu syksyllä uusin jaksoin. Ensimmäiset vihjeet tulevan kauden hahmoista on saatu jo lauantain avausjaksossa. Vakiopanelistien joukkoon toisella kaudella liittyy myös näyttelijä Christoffer Strandberg

- Suosikkipalautteeni tähän mennessä, ennen kuin on nähty yhtäkään esitystä: minua on arvattu joihinkin hahmoihin. Vaikka taivun moneen, en silti pysty olemaan panelisti ja esiintymään samaan aikaan itselleni. Vai pystynkö?, Strandberg naurahtaa. 

Uusi panelistikasvo toteaa, että muutama hahmo pääsi yllättämään hänet todella. 

- En voinut uskoa, enkä ymmärtää, että "tuo tyyppi lähtee tähän mukaan". On sellaisiakin, että olimme kaikki aivan hukassa. Ja myös sellaisia, että olin arvannut oikein, mutten voinut uskoa siihen ennen kuin ne kasvot näin, Strandberg kuvailee.

Hän kertoo, ettei ole paljastanut yhtäkään hahmoa läheisilleen - kuten sopimuskin vaatii.

- Se on vaikeaa arjessa ja se tulee vaikeutumaan, kun jaksot alkavat. Tekisi mieli sanoa, että "olet niin hukassa", mutta en halua pilata kenenkään kokemusta, hän pohtii. 

Strandberg arvelee, että hänelle saattaa olla helpompaa linnoittua kotinsa yläkertaan katsomaan jaksoja. Puoliso saa silloin kaikessa rauhassa nauttia jännityksestä alakerran television ääressä. 

Lue myös: Masked Singer palaa ruutuun - suosikkinäyttelijä liittyy panelistien joukkoon

Kilpailut

Uusimmat