Kuva: AOP

Game of Thrones -tähti ei kaipaa suosikkirooliaan - 'Sellaista maailman ei tarvitse enää nähdä'

27.09.2020 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Harington haluaa vastaisuudessa näytellä täysin erilaisia hahmoja.

Jättisuositun Game Of Thrones -sarjan yksi päähahmoista oli Kit Haringtonin, 33, näyttelemä Jon Snow, joka nousi nopeasti nöyryydellään sekä sankarillisuudellaan fanien rakastamaksi.

Harington kuitenkin kertoi The Telegraph -julkaisun haastattelussa, että ei kaipaa enää tulevaisuudessa samanlaisia hahmoa itselleen.

- Minusta tuntuu, että miehillä on ongelma, tietynlainen tukkeuma, joka tulee toisesta maailmansodasta, ja on sitä kautta siirtynyt sukupolvelta toiselle. Me emme puhu tunteistamme, koska se näyttää heikkoutta ja se ei ole miehekästä, Harington aloitti ja jatkoi:

- Kun näyttelin miestä, joka on hiljainen ja sankarillinen, niin tajusin sen olevan rooli, jota en halua enää kokea. Se ei ole sellainen "miehekäs rooli", jota maailman tarvitsee tulevaisuudessa nähdä.

Harington on naimisissa Rose Leslien kanssa, joka näytteli Game Of Thronesissa Ygritteä.

Harington ja Leslie. (kuva: AOP)

Netflix ilmoitti vastikään, että rikossarja Criminal saa toisen tuotantokauden 16. syyskuuta alkaen. Sarjassa on neljä uutta tapausta, neljä uutta epäiltyä ja yksi huone, jossa asiat selvitetään.

Uudella kaudella vierailevina tähtinä nähdään Kit Harington sekä kolme muuta henkilöä: Kunal Nayyar, Sharon Horgan ja Sophie Okenedo.

Lue myös: Game Of Thrones -tähti nähdään Netflixin rikossarjassa - traileri julki

Lue myös: Suosittu Joker ilmestyi Netflixiin - vieläkö muistat leffan aiheuttaman vaarallisen turisti-ilmiön?

Lähde: Comic Book

Kilpailut

Uusimmat