Kuva: AOP

Jessica Albalta hämmentävä paljastus 90-luvun hittisarjan kulisseista: 'Teki työstä vaikeaa'

02.10.2020 12:15 - Reija Saarinen

Beverly Hills 90210 -sarjaa esitettiin vuosien 1990-2000 aikana.

Jessica Alba, 39, kertoo tuoreessa haastattelussa hämmentävän yksityiskohdan 1990-luvun hittisarjan kulisseista.

Alban mukaan hän ei saanut katsoa ketään vastanäyttelijöitään suoraan silmiin legendaarisen Beverly Hills 90210 -sarjan kuvauksissa. Naisen mukaan outo sääntö teki hänen työstään todella vaikeaa. 

- En saanut ottaa katsekontaktia yhteenkään näyttelijään. Se oli todella outoa, sillä samalla täytyi näytellä kohtaus heidän kanssaan. Mutta niin se oli, sanottiin, että jos katsekontaktia tulee, lentää pois kuvauspaikalta, Alba muistelee.

Alba nähdään sarjan kahdeksannella kaudella. Hänen roolihahmonsa oli raskaana oleva teinityttö Leanne. Rooli ole Alballe yksi suuri ponnistuslauta uralla. Sen jälkeen hän on onnistunut saamaan lukuisia rooleja suurista Hollywood-tuotannoista. 

Näyttää siltä, että omituinen kielto oli käytössä muuallakin kuin Beverly Hills 90210 -sarjassa. Viime kuukausien aikana monet ovat kertoneet, että heitä on aikoinaan kielletty katsomasta pomojaan ja vastanäyttelijöitään suoraan silmiin. Eräs australialainen tuottaja muun muassa väittää, että hän ei saanut katsoa silmiin Ellen DeGeneresiä tämän esiintyessä omassa aamuohjelmassaan. 

Beverly Hills 90210 -sarjaa esitettiin vuosina 1990-2000. Se oli hyvin suosittu myös Suomessa.

Lue myös: Jessica Alban TikTok-tanssi hurmasi nettikansan: "Olet edelleen niin upea"

Lue myös: Jessica Alban TikTok-video huvittaa netissä, syynä aviomies: "Tämä on ihan hulvaton"

Lähde: Mirror

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat