Kuva: AOP

Demi Lovaton ja näyttelijärakkaan ero menee vain rumemmaksi - "Kukaan ei ansaitse tällaista"

05.10.2020 13:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Max Ehrich on tilittänyt tuntemuksiaan sosiaalisessa mediassa ja väittää, että Lovato käytti häntä hyväkseen.

Laulaja Demi Lovato, 28, ja näyttelijä Max Ehrich, 29, erosivat noin puolen vuoden suhteen jälkeen. Pari oli kihloissa kahden kuukauden ajan. Eron jälkeen Ehrich väitti, että sai tietää parisuhteen päättymisestä luettuaan asiasta nettiuutisesta. People-lehdelle puhunut väite puolestaan kiisti tämän.

Nyt Max Ehrich on puhunut lisää suhteesta ja erosta. Mies kertoi Instagramissa pitämässään livelähetyksessä, että hän kokee tulleensa hyväksikäytetyksi.

- Tämä on ollut mitä oudoin kokemus, enkä toivo, että kukaan kokee tällaista koskaan. Kukaan ei ansaitse tällaista oloa, Ehrich sanoi.

Max Ehrich ja Demi Lovato (kuva: AOP)

Mies väitti, että suhde olisi ollut Demi Lovatolle vain julkisuustemppu. Hän myös vertasi itseään Pete Davidsoniin, jonka kanssa Ariana Grande meni kihloihin mutta erosi nopeasti.

Demi Lovato julkaisi pian eron jälkeen uuden singlen Still Have Me, jonka sanoituksen voi nähdä viittaavan eroon. Ehrich kommentoi myös tätä Instagramin livelähetyksessään.

- Olin rakastunut. Luulin löytäneeni jotain aitoa, mutta nyt sain tietää, että minua vain käytettiin hyväksi. Toivottavasti kappale menee listaykköseksi. Jos tätä haluat tässä materialistisessa maailmassa, niin ole hyvä. Toivottavasti olet onnellinen. Menetit juuri jonkun, joka rakasti sinua täysin, Ehrich sanoi.

Demi Lovato ei ole julkisuudessa puhunut parin erosta. Lähde naisen lähipiiristä on kertonut, että Lovato ei halua olla lainkaan yhteydessä ex-mieheensä ja että hän on häpeissään siitä, miten Ehrich on nyt käyttäytynyt sosiaalisessa mediassa.

- Hän on niin kypsä eikä halua edes nähdä häntä tällä hetkellä. Demi ei voi uskoa, että hän astui tähän ansaan. Hän on hyvin poissa tolaltaan, lähde kertoo.

Lue myös: Asu, joka kerää takuulla katseita - Demi Lovato pukeutui samaan kuosiin päästä varpaisiin, katso

Lue myös: Demi Lovato häpeää ex-kihlattunsa käytöstä - "Hän ei voi uskoa, että astui tähän ansaan"

Lähteet: Popcrush, People

Kilpailut

Uusimmat