Kuva: AOP

Hailey Bieber ei halunnut suudella Justinia julkisesti suhteen alussa - kertoo nyt miksi

06.10.2020 17:15 - Reija Saarinen

Hailey ja Justin Bieber juhlivat 2-vuotishääpäiväänsä syyskuussa.

Justin Bieberin, 26, kanssa kaksi vuotta avioliitossa ollut Hailey Bieber, 23, kertoo tuoreessa haastattelussa, että hän ei halunnut suudella rakkaansa kanssa julkisesti suhteen alkuaikoina. Syy päätökseen löytyi ympäröivästä maailmasta. 

- Minun oli todella vaikeaa ymmärtää sitä, miten olla tällaisessa suhteessa, jossa kaikki tapahtuu muiden silmien alla. Tulee kuitenkin aika, jolloin on myönnettävä totuus itselle ja kohdattava todellisuus, Bieber kertoo.

- Meni pitkään, että en suudellut häntä julkisesti. En pitänyt siitä ajatuksesta, että ihmiset tarkkailevat meitä tiettyinä hetkinä. Tajusin kuitenkin jossain vaiheessa, että se on taistelu, joka pitkällä aikavälillä uuvuttaa minut suojaamisen sijaan. 

Syyskuussa 2-vuotishääpäiväänsä juhlinut pariskunta ei Bieberin mukaan vielä suunnittele perheenlisäystä. 

- On hämmentävää, että olen aina halunnut saada lapsia nuorella iällä. Nyt kun olen naimisissa, tunnen vähemmän haluja perheenperustamiseen. Olen intohimoinen ihminen, jolla on paljon erilaisia projekteja. Lapsia tulee varmasti, mutta ei juuri nyt. 

Bieberin mukaan heillä molemmilla on samat ajatukset asian suhteen. 

- Olemme edelleen melko tuore aviopari. Olemme vain nauttineet yhdessäolosta ja tutustuneet toisiimme vielä paremmin, hän toteaa. 

Lue myös: Selena Gomez ei aio enää surra Justin Bieberin perään - "En vain kestä sitä enää"

Lue myös: Piilottiko Justin Bieber tatuointiinsa viittauksen eksästään? Fanien spekulointi käy kuumana

Lähde: E Online

Kilpailut

Uusimmat