Kuva: AOP

Prinsessa Beatrice viilsi Ed Sheeranin kasvoja miekalla - "V*tun idiootti", muistelee manageri

08.10.2020 11:45 - Roy Kokkonen

Laulaja Ed Sheeranin manageri avasi ensi kertaa sanaisen arkkunsa vuonna 2016 tapahtuneesta välikohtauksesta, jonka seurauksena Sheeranille jäi arpi poskeen.

Laulaja Ed Sheeranin, 29, manageri Stuart Camp muistelee vuonna 2016 tapahtunutta erikoista välikohtausta, jolloin prinsessa Beatricen, 32, väitettiin viiltäneen laulajaa vahingossa miekalla kasvoihin. Camp kommentoi tapahtumia ensi kerran julkisuudessa.

Lehtitietojen mukaan Sheeran, Beatrice ja James Blunt, 46olivat juhlimassa Beatricen isän, Yorkin herttua prinssi Andrew'n luona.

Prinsessan kerrottiin ottaneen miekan seinältä, jotta hän voisi lyödä Bluntin ritariksi leikillään.

Samalla prinsessa osui vahingossa Sheerania miekalla poskeen. Miehelle tuli tikkejä vaatinut haava kasvoihin, ja hänet vietiin kiireesti sairaalaan paikattavaksi. Sheeran ei koskaan nimennyt prinsessa Beatricea vamman aiheuttajaksi.

Lehtitietojen mukaan Prinsessa Beatrice oli vuonna 2016 mukana välikohtauksessa, joka jätti Ed Sheeranille arven poskeen. (kuva: AOP)

Campilta kysyttiin asiasta Straight up -podcastissa. Hän kertoo, että ei suostu enää vaikenemaan asiasta.

- Moni sanoi, että minun pitäisi valehdella ja sanoa, että se ei ollut hän [Beatrice] vaan joku muu. Sanoin, että me emme kerro kenellekkään yhtään mitään. En ryhdy valehtelemaan siksi, että joku on v*tun idiootti, Camp laukoo kovasanaisesti.

Prinsessa Beatrice ei ole kommentoinut asiaa julkisuudessa. Campin puheista voi ymmärtää, että henkilökohtaisia anteeksipyyntöjäkään ei ole kuulunut.

- Emme ole kuulleet hänestä mitään sen jälkeen.

Ed Sheeranin oikeaan poskeen jäi arpi. (kuva: AOP)

James Bluntin mukaan tarina on valetta

Vuonna 2017 laulaja James Blunt kommentoi välikohtausta. Hän kertoi tuolloin, että koko tarinaa on vääristelty, ja että Sheeran teloi itse itsensä.

- Ed oli kännissä, sekoili ja satutti itsensä. Kehittelimme hienon tarinan, ja ihmiset nielivät sen. Se oli todella noloa, Blunt kertoi tuolloin.

James Blunt väittää koko tarinan olevan valetta. (kuva: AOP)

Ed Sheeran on toistaiseksi tauolla musiikkiuraltaan, sillä hänestä tuli isä syyskuun alussa. Hiljaiseloa koko vuoden viettänyt artisti sai tyttären yhdessä vaimonsa Cherry Seabornen, 28, kanssa. 

Prinsessa Beatrice on prinssi Andrew'n vanhempi tytär. Hänen äitinsä on Yorkin herttuatar Sarah. Prinssi Andrew on Yhdistyneen kuningaskunnan hallitsijan kuningatar Elisabet II:n kolmas lapsi ja toinen poika. Beatrice on siten kruununperimysjärjestyksessä yhdeksäs.

Lue myös: Ed Sheeranista tuli isä! Paljastaa tyttären kauniin ja erikoisen nimen Instagramissa

Lue myös: Ed Sheeran kyllästyi naapureihin - haluaa ostaa naapuritalojen omistajat ulos tonteilta

Lue myös: Ed Sheeranin tatuoija myöntää: 'Hänen tatuointinsa ovat p*skoja'

Lähde: Independent, Straight up -podcast, Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat