Kuva: AOP

Ed Sheeran kyllästyi naapureihin - haluaa ostaa naapuritalojen omistajat ulos tonteilta

11.07.2020 11:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Laulaja haluaa laajentaa tonttiaan ja päästä samalla eroon liian lähellä olevista naapureista.

Laulaja Ed Sheeran, 29, on kyllästynyt mitä ilmeisimmin naapureihin, uutisoi Mirror-lehti. Kerrotaan, että Sheeran haluaisi ostaa 4,1 miljoonan euron kartanonsa ympäriltä kolme taloa itselleen, jotta saisi siistittyä miljoonakartanonsa ympäristön. Talot ovat aivan laulajan kotipihan läheisyydessä.

Ed Sheeran omistaa yhteensä viisi kiinteistöä tontillaan, jotka ovat osa laulajan rakentamaa "Sheeranvilleä". Laulaja on rakentanut miljoonapalatsinsa kotikaupunkiinsa Framlinghamiin, Suffolkiin, Englantiin. Tontilla on asuinkiinteistöjen lisäksi uima-allas, järvi, kaksikerroksinen puumaja ja pubi.

Naapurit eivät ole vielä suostuneet myymään talojaan, mutta kerrotaan, että Sheeran olisi pyytänyt heiltä etuosto-oikeutta kiinteistöihin.

- Talojen omistajat tietävät, että Ed tarjoaa heille parhaan hinnan taloista, jos he päättävät muuttaa, lähteet kertovat Mirror-lehdelle.

- Talot ovat keskellä hänen tonttiaan, päätien varrella. Jos Ed pääsee käsiksi kaikkiin kolmeen taloon, hän tulee siistimään tontit. Kiinteistöjen puutarhat ovat keskellä peltoja, jotka hän omistaa. Tämä tarkoittaa sitä, että hänen pitää kiertää pitkä kierros, jos hän haluaa käydä järvellä, joka on hänen tonttinsa rajalla.

(kuva: All Over Press)

(kuva: All Over Press)

Lue myös: Tom Hanksin sotaelokuva ei päädykään teattereihin - tähdelle tilanne on "sydäntäsärkevä"

Lue myös: Will Smith lapsuutensa kovista kokemuksista - 'Sydämeni hakkasi, kun poliisit tulivat'

Lue myös: Kaksi Hollywood-tähteä ovat kuin kaksoset - tunnistatko toisistaan?

Lue myös: Johnny Deppin tähdittämä uutuuselokuva julkaistiin vihdoinkin Suomessa

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat