Kuva: AOP

Harry Potter -fanit järkyttyivät Draco Malfoyn saamasta ruutuajasta kaikissa elokuvissa

08.10.2020 18:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Fanien mielestä Tom Feltonin esittämä hahmo olisi ansainnut enemmän aikaa elokuvissa.

Harry Potter -fanit ovat kummastelleet sosiaalisessa mediassa tilastoja, jotka kertovat, kuinka paljon ruutuaikaa kukin hahmo sai kahdeksan elokuvan aikana. Independent kirjoittaa, että erityisesti ihmiset ovat yllättyneet siitä, miten vähän Draco Malfoyn hahmolle kertyi aikaa elokuvissa.

Paljon tykkäyksiä keränneessä twiitissä on ilmaistu järkytys siitä, että Tom Feltonin näyttelemä Malfoy nähtiin elokuvissa vain noin 31 minuutin ajan. Mukaan on liitetty kuvakaappaus tilastosta, joka on julkaistu elokuvasivu IMDB:ssä. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

”Tom Feltonin piti värjätä tukkansa vaaleaksi kymmeneksi vuodeksi vain saadakseen 30 minuuttia ruutuaikaa. Hän ja Draco ansaitsivat parempaa”, on yksi kommentoinut twiittiä.

Eniten aikaa valkokankaalla keräsi luonnollisesti nimihahmo Harry Potter, jota elokuvissa näytteli Daniel Radcliffe. Harry Potterin ruutuaika ylsi IMDB:n mukaan liki yhdeksään tuntiin. Koko elokuvasarjan yhteenlaskettu pituus on 19 tuntia 40 minuuttia. Potterin parhaat ystävät Ron (Rupert Grint) ja Hermione (Emma Watson) puolestaan saivat kumpainenkin noin kolme ja puoli tuntia ruutuaikaa.

(kuva: AOP)

Independent huomauttaa, että tilastojen taustalla olevaa tiedonkeruun tapaa ei ole tarkemmin eritelty ja että tiedot on julkaissut IMDB:n käyttäjä eikä virallinen lähde. On kerrottu, että esiintymiset on pyöristetty 15 sekunnin tarkkuudella.

Lue myös: Harry Potter -tähti on ollut 22 vuotta selvänä, julkaisi herättävän kuvan: 'Emme olleet onnellisia'

Lue myös: "Tulee mieleen seksilelu" - Harry Potter -maailmaan perustuva uutuustuote hämmensi nettikansaa

Lähde: Independent

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat