Kuva: Lauri Kujanpää

Salkkarit-tähti Tiia Elg poseeraa bikineissä erilaisissa "lomakuvissa": "Ennen vs. nykyään"

09.10.2020 12:45 - Henna Koste

Tiia Elg jakoi Instagramissa kuvasarjan, joka kertoo osuvasti koronavuoden lomailusta.

Näyttelijä Tiia Elg, 34, ja hänen miehensä Alexey Smolyaninov odottavat perheenlisäystä vielä tämän vuoden puolella. Pariskunnan esikoinen syntyi keväällä 2019. 

Elg on julkaissut Instagramissa hauskan kuvasarjan huomiona siitä, kuinka lomakuvat ovat muuttuneet korona-aikana. Ensimmäisessä kuvassa Elg poseeraa altaan reunalla upeassa miljöössä. Kahdessa muussa kuvassa hän nauttii keinotekoisesta lomatunnelmasta näyttelijäkollegansa, Irina Vartian kanssa.

"Lomakuvat ennen vs. lomakuvat nykyään. Viikonlopun menovinkit löydät swaippaamalla eteenpäin: rakenna itsellesi rentouttava keidas Evan ja Monican tyyliin ja nauti kotona olosta. Tää oli meidän perheen ensimmäinen ja toistaiseksi viimeinen ulkomaanmatka. Tästäkin on jo yli vuosi!! Meidän mini oli vasta 4,5kk eli tuskin muistaa mitään. Mutta me muistetaan, oli ihanaa ja jännää. Evan ja Monican loma oli myös unohtumaton ja niin tätä päivää"; Elg kirjoittaa kuviensa yhteyteen. 

Muun muassa entinen Salatut elämät -näyttelijä ja nykyinen viihteen monitoimimies Tero Tiittanen on rientänyt kommentoimaan kuvaa. 

"Tuo jälkimmäinen on Suomen legendaarisin lomareissu. Matkatoimisto Green Screen Lomat Oy", mies veistelee. 

Lue myös: Salkkareiden kohtaus sai katsojat kauhistumaan - näyttelijä kertoo nyt, mitä kulisseissa tapahtui

Kilpailut

Uusimmat