Kuva: AOP

Cardi B julkaisi vahingossa alastonkuvan somessa - katumuksen kuulee julkaistussa ääniviestissä

14.10.2020 23:15 - Senja Rapila

Räppäri täytti 28 vuotta ja juhlisti sitä villisti. Se johti virheeseen, joka jäi elämään internetiin.

Räppäri Cardi B, 28, julkaisi vahingossa alastonkuvan sosiaalisen median tilillään juhlittuaan railakasti syntymäpäiväänsä. Seuraavana aamuna artisti huomasi virheensä liian myöhään ja paljaspintainen kuva lähti leviämään sosiaalisen median kanavissa nopeasti.

Cardi B kommentoi seuraavana aamuna mokaansa Twitterissä, moittien itseään. Hän julkaisi ääniviestin faneilleen kuultavaksi. Ääniviesti on kerännyt jo yli 58 000 tykkäystä. 

- Hyvä jumala, miksi h*lvetissä teit minusta niin h*lvetin tyhmän? Miksi? Miksi, miksi, miksi? hän huokaa ääniviestissään.

Nopeasti hän kuitenkin toteaa, ettei tapahtunutta pysty perumaan.

- Tiedätkö, en edes aio ruoskia itseäni asian tiimoilta. Syön vain aamupalani. En aio ajatella asiaa enempää. Asiat ovat miten ovat, paskoja juttuja tapahtuu. Eikä tämä edes ole ensimmäinen kerta, minähän olen ollut strippari, joten miten vaan.

Artistin moka on myös kerännyt hurjan tukijoukon sosiaalisessa mediassa. Monet naiset ja miehet ovat julkaisseet kuvia rinnoistaan tukeakseen Cardi B:tä. Tempauksellaan he yrittävät osoittaa, etteivät paljaat rinnat ole mikään ihmeellinen asia, vaan täysin luonnollinen.

(kuva: AOP)

Lue myös: Bella Thorne poseerasi alastomana seteleiden keskellä, fanit suuttuivat: "Onko tuo sinusta oikein?"

Lue myös: Emilia Clarken raiskauskohtaus Game of Thronesissa oli nöyryyttävä, kertoo tähtinäyttelijä

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat