Kuva: AOP

John Legend julkaisi kauniin kirjoituksen Chrissy-vaimolleen: "Olemme kokeneet ylä- ja alamäet"

16.10.2020 20:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Muutama viikko sitten Legend ja Teigen menettivät pienen poikansa.

Uutisoimme lokakuun alussa tragediasta, joka kohtasi kolmatta lastaan odottavaa Chrissy Teigenia, 34, ja hänen puolisoaan John Legendia, 41. He menettivät pienen poikansa ja Tiegen kertoi menetyksestä muun muassa omalla Instagram-sivullaan koskettavan kirjoituksen kera.

"Olemme järkyttyneitä ja koemme sellaista kipua, josta olemme aiemmin vain kuulleet. Emme koskaan pystyneet pysäyttämään vuotoa ja antamaan lapsellemme niitä nesteitä, joita hän tarvitsi huolimatta tehdyistä verensiirroista. Se mitä tehtiin, ei vain riittänyt", Teigen toteaa julkaisussa.

"Jostain syystä aloimme alkuvaiheessa kutsumaan tätä pientä kaveria vatsassani Jackiksi. Joten meille hän tulee aina olemaan Jack. Jack teki kaikkensa ollakseen osa perhettämme ja niin hän tuleekin aina olemaan."

Nyt muutamaa viikkoa myöhemmin Legend nousi lavalle Billboard Music Awardseissa ja esitti kappaleen Never Break. Hän avasi kappaleen taustoja koskettavassa kirjoituksessa, jonka hän oli osoittanut Teigenille.

"Tämä on sinulle Chrissy. Rakastan ja kunnioitan sinua ja perhettämme niin paljon. Olemme kokeneet yhdessä ylä- ja alamäet. Se, että olen katsonut sinua kantamassa lapsiamme, on ollut liikuttavaa ja saanut minut hyvin nöyräksi. Olen hämmentynyt siitä voimasta, jota olet osoittanut vaikeina aikoina. Mikä onni ja ilo onkaan, kun voi tuoda maailmaan elämää. Olemme kokeneet sen lahjan ilon ja voiman, mutta nyt olemme kokeneet myös sen haurauden," Legend kirjoittaa.

Legendin mukaan hän uskoo, että he pystyvät kahdestaan mihin tahansa, ja juuri siitä tuore kappale kertoo.

"Tein tämän kappaleen, sillä uskon, että niin kauan kuin kävelemme käsi kädessä, pääsemme läpi jokainen kyyneleen, jokaisen ylä- ja alamäen. Lupasimme näin toisillemme hääpäivänämme seitsemän vuotta sitten ja jokainen kohtaamamme haaste on tehnyt siitä lupauksesta entistä kestävämmän. Rakkautemme pysyy, emme koskaan riko sitä."

Samalla Legend kiittää ihmisiä empatiasta ja tuesta jota he ovat saaneet tänä vaikeana aikana. 

Kirjoituksen yhteydessä Legend jakoi myös itse kappaleen. Kokonaisuus on saanut hänen seuraajansa herkistymään ja video on kerännyt muutamassa tunnissa yli miljoona katselukertaa.

Esityksen pääset katsomaan alta. Jos julkaisu ei näy, löydät sen myös täältä.

Teigenilla ja Legendillä on kaksi yhteistä lasta. Vuonna 2016 syntynyt Luna-tytär sekä vuonna 2018 syntynyt Miles-poika. Pariskunta tapasi toisensa vuonna 2006 Legendin Stereo-kappaleen kuvauksissa. Kihlat vaihdettiin vuonna 2011 ja häitä juhlittiin vuonna 2013. 

Lue myös: Chrissy Teigenin sivaltava vastaus nettitrollille kerää aplodit somessa: 'Hän on raivokas'

Lue myös: Chrissy Teigen ja Sharon Osbourne kiivaassa sanasodassa - syynä joululaulu

Kilpailut

Uusimmat