Kuva: AOP

Chrissy Teigen ja Sharon Osbourne kiivaassa sanasodassa - syynä joululaulu

13.11.2019 21:45 - Sallamaari Niittymäki

Teigen on tunnettu tavastaan sanoa asiat suoraan.

Uutisoimme aiemmin, miten John Legend esitti yhdessä Kelly Clarksonin kanssa vuonna 1944 tehdyn joululaulun Baby, It’s Cold Outside. He tekivät kappaleesta uudistetun version, jossa kyseenalaiset sanoitukset oli vaihdettu nykypäivään sopivimmiksi.  

Nyt Legendin vaimo Chrissy Teigen, 33, on joutunut sanasotaan kyseisestä aiheesta Sharon Osbournen, 67, kanssa. Osbourne kertoi mielipiteensä uudesta versioista The Talk -ohjelmassa.

- Mitä jos 40 vuoden päästä joku haluaisi uudelleen levyttää jonkun John Legendin lauluista ja jotkut kokisivat sen loukkaavana? Sitten joku sanoisi vain: "Oh, minä voin vaihtaa sanat tähän".

Hän kuvailee sen jälkeen alkuperäistä kappaletta taideteokseksi, jonka jo ennestään viattomiin sanoihin ei olisi pitänyt kajota. 

- Mikä helvetti teillä on? Tämä on naurettavaa, Osbourne sanoo. 

Teigen ei tapansa mukaan jäänyt vaiti, vaan kommentoi Osbournen kommentteja Entertainment Tonightin haasttelussa.

- Sharonilla on aina jotain sanottavaa. Se on hänen työtään. Muistan ne ajat, kun sain itsekin palkkaa siitä, kun puhuin paskaa. Se oli hauskaa, kommentoi Teigen viitateen pitämäänsä talk show -ohjelmaansa.

Osbourne ei jättänyt asiaa tähän, vaan jatkoi aiheen kommentoimista The Talk -show'ssa. 

- On ihmeellistä, että sinä [Teigen] muistat ne ajat, koska sinun ohjelmasi ei kestänyt edes yhtä kautta. Ja selvennykseksi, me emme saa palkkaa siitä, mitä sanomme ja kenestä. Jokainen meistä pöydän äärellä istuvista naisista on itse uransa luoneet ja eläneet mielenkiintoiset elämät, Osbourne painotti viitaten The Talk -show'n, jonka yksi vetäjistä on.

Osbourne vaikutti kuitenkin sopuisalta ja siltä, että haluaa välttää ilmiriidan Teigenin kanssa.

- En halua aloittaa tällä mitään. Mielestäni John Legend on hämmästyttävä monilahjakkuus. Hän on uskomaton ja Teigen on ihastuttava, ja heillä on kaunis pieni perhe. He ovat suorastaan täydellinen pari. Minulla ei ole kanaa kynittävänä. Haluan vain sanoa Crissy, että olen oikeutettu mielipiteeseeni.

Voit kuunella John Legedin ja Kelly Clarksonin version joululaulusta alta. 

Lue myös: Chrissy Teigenin seksikäs iltapuku sekoitti somen: "Kuin maalauksesta"

Lue myös: Chrissy Teigenin kansikuvaa haukuttiin - nainen vastasi napakasti takaisin

Lue myös: Sharon Osbourne avautui tuoreimmasta kauneusleikkauksestaan: "Tuskin tunsin suutani"

Lähde: Toofab ja Hollywoodlife

Kilpailut

Uusimmat