Kuva: AOP

Nicole Kidman on joutunut kohtaamaan läheisen kuoleman useasti - kertoo hakeutuneensa terapiaan

19.10.2020 12:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Läheisten yllättävät kuolemat ovat saaneet aikaan kuolemanpelon.

Näyttelijä Nicole Kidman, 53, on kertonut tuoreessa haastattelussa pelkäävänsä ystäviensä ja läheistensä kuolemaa. Hän on haastattelussa muistellut myös niitä hetkiä, jolloin hänelle läheiset ihmiset on "otettu" pois tältä maapallolta yllättäen. Näillä kokemuksilla on Kidmanin mukaan ollut suuri vaikutus häneen.

- Kuolema on annettu minulle aina yllättäen. En ole hoivannut ketään hitaan kuoleman läpi, vaan ihmiset on vain otettu minulta pois, Kidman kertoo.

- Nyt minulle on tapahtunut se toistuvasti. Sen ääneen sanominen alkaa melkein pelottaa, koska pelkään sen tapahtuvan uudelleen. Minulla on sitä kohtaan paljon pelkoa.

Vuonna 1999 Kidman tähditti Eyes Wide Shut -elokuvaa, jonka ohjasi Stanley Kubrick. Kun elokuva oltiin saatu kuvattua, Kubrick sai yllättäen sydänkohtauksen ja kuoli. Ohjaajan menetys sai näyttelijän kovan paikan eteen. Kuusi vuotta myöhemmin, vuonna 2005 Kidmanin ystävä Robert McCann menehtyi traagisesti. Vuonna 2014 näyttelijätähden isä kuoli yllättäen sydänkohtaukseen. Vuonna 2015 Kidmanin velipuoli kuoli yllättäen työmatkallaan.

Kidman on kertonut aiemmin The Ellen Show -keskusteluohjelmassa, että isänsä kuoleman jälkeen aviomies Keith Urban joutui fyysisesti kantamaan vaimoaan, koska Kidman valahti jatkuvasti polvilleen itkemään.

Näyttelijä kertoo, että hän on joutunut turvautumaan ammattilaisen apuun kuolemanpelkonsa käsittelyssä.

Olemme myös aiemmin kertoneet, että Nicole Kidman on yksi Hollywood-julkkiksista, joka katuu kauneusleikkauksiaan. Voit lukea aiheesta lisää täältä.

Lue myös: Näyttelijä Nicole Kidman harmittelee roolia, johon ei koskaan hakenut: "En ollut tarpeeksi lahjakas"

Lähde: Mirror

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat