Kuva: AOP

Ohjaaja Renny Harlin etsii koiranpentua - löytäjälle luvassa rooli seuraavasta elokuvasta

27.10.2020 16:45 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Suomalainen menestysohjaaja etsii koiranpentua Facebookissa.

Ohjaaja Renny Harlin, 61, etsii koiraa. Kesällä Luokkakokous 3 -elokuvaa Suomessa kuvannut ohjaaja julkaisi julkisen Facebook-päivityksen, jossa hän lupaa roolin seuraavasta elokuvasta sille, joka löytää hänelle Cockapoo-pennun. Cockapoot ovat cockerspanielin ja villakoiran risteytyksiä. 

"Rakkaat ystävät, nyt olen päättänyt, että matkakumppaniksi haluan koiran, joka mahtuu lentokoneessa matkustamoon. Etsin tähän uuden perheenjäsenen tehtävään Cocopoo pentua", hän kirjoittaa.

"Olen valmis perheenlisäykseen välittömästi tai muutaman viikon sisällä, riippuen pentujen iästä. Sille, joka tämän pikkukaverin löytää, joko Suomesta tai ulkomailta, turvalliselta kasvattajalta, lupaan pikku roolin seuraavasta elokuvastani. Nyt siis pörröpäiden etsintään!"

Julkaisu on saanut alle vuorokaudessa lähes 800 reaktiota ja noin satakunta jakoa. 

Renny Harlin on yksi tunnetuimmista suomalaisista elokuvaohjaajista, joka on tehnyt uraa Suomen lisäksi myös Yhdysvalloissa. Hän on ohjannut lukuisia menestyselokuvia, kuten Die Hard 2 - vain kuolleen ruumini yli, Cliffhanger - kuilun partaalla ja Deep Blue Sea.

Lue myös: Aku Hirviniemi jakoi videon Luokkakokous 3 -leffan kuvauksista - Renny Harlin innostui tanssimaan

Lue myös: Anna: Renny Harlin hetkestä, jolloin Hollywood-menestys iski kasvoille: "Olin täysin mykistynyt"

Kilpailut

Uusimmat