Kuva: AOP

Nicole Scherzinger tanssi kohukappaleen tahdissa ja vitsaili iästään - "En ole enää 18-vuotias"

28.10.2020 16:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Videolla Scherzinger leikkisästi venäyttää selkänsä.

Cardi B:n, 27, ja Megan Thee Stallionin, 25, WAP-kappale oli varsinkin kesän lopulla runsaasti otsikoissa. Kappale sai osakseen kritiikkiä roisien sanoitustensa vuoksi ja video sen sijaan nousi keskustelunaiheeksi suuren seksikkyytensä sekä eläinten käytön vuoksi. 

Kappale on ollut myös huima hitti sosiaalisessa mediassa, jossa sen tahdissa on tanssittu miljoonilla eri videoilla. Laulaja Nicole Scherzinger, 42, halusi lähteä myös mukaan villitykseen ja päättikin julkaistan hauskan videon, jossa leikkisästi kertoo, että ei taivu enää tanssiin, kun ei ole enää 18-vuotias.

"Kun yrität tipauttaa liian kovasti", Scherzinger veistelee videolla, jossa ensin innostuu, mutta sitten "venäyttää selkänsä".

Julkaisu on kerännyt yli 120 000 tykkäystä sekä satoja nauravia kommentteja. Näet julkaisun alta.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Cardi B kertoi elokuun lopulla Kyle And Jackie O Show -ohjelman haastattelussa, että joutui hieman sensuroimaan kappaleen alkuperäistä tekstiä radiosoittoa varten. Alkuperäinen sanapari kuului vapaasti suomennettuna ”märkä pe*sepi*lu”, joka muuttui lopulta muotoon ”märkä ja runsas” (eng. wet and gushy). Voit lukea lisää tästä.

Lue myös: Cardi B joutui sensuroimaan kohukappaletta - paljasti nyt sanat, joita vihaa

Lue myös: Kylie Jenneriä vaaditaan poistettavaksi musiikkivideolta - adressilla hurja määrä allekirjoituksia

Kilpailut

Uusimmat