Kuva: Youtube

Kylie Jenneriä vaaditaan poistettavaksi musiikkivideolta - adressilla hurja määrä allekirjoituksia

10.08.2020 15:45 - Iiro Myllymäki

Kaikki eivät ole ilahtuneet Jennerin esiintymisestä Cardi B:n ja Megan Thee Stallionin musiikkivideolla.

Meikkiyrittäjä ja seurapiiritähti Kylie Jenner, 23, esiintyy Cardi B:n, 27, ja Megan Thee Stallionin, 25, tuoreella WAP-musiikkivideolla. Kaikki eivät ole suinkaan olleet innoissaan Jennerin piipahtamisesta videolla. Kymmenet tuhannet ihmiset ovat vaatineet naisen poistamista videolta Change.org-sivustolla julkaistulla nettiadressilla.

Adressin otsikko on ytimekkäästi ”poistakaa Kylie Jenner WAP-videolta”.

”Video oli täydellinen, kunnes näimme K:n ja halusin heittää kännykkäni seinään”, lukee puolestaan adressin perusteluissa.

Tämän jutun kirjoitushetkellä allekirjoituksia on tullut yli 64 000.

Kylie Jennerin lisäksi musiikkivideolla vierailevat muun muassa artistit Normani ja Rosalía. Monia on ihmetyttänyt se, miksi Kylie Jenner on otettu videoon mukaan ja miksi tämän ainoaksi tehtäväksi videolla on jäänyt käytävällä käveleminen ja oven avaaminen. Cardi B on perustellut Jennerin mukaanottoa sittemmin poistetussa twiitissään.

”Hän kohteli siskoani ja tytärtäni niin ihanasti hänen lapsensa syntymäpäiväjuhlilla. Travis ja Set [Travis Scott, Kylie Jennerin lapsen isä ja Offset, Cardi B:n aviomies ja lapsen isä, toim. huom.] ovat hyvin läheisiä ja Kris Jenner [Kylie Jennerin äiti, toim. huom.] on antanut minulle neuvoja tietyissä asioissa”, Cardi B kirjoitti.

Cardi B on kiittänyt kaikkia videolla esiintyviä naisia Twitterissä. Nainen kirjoittaa, että hänelle oli tärkeää saada videolle mukaan erilaisista taustoista tulevia voimakkaita naisia.

Oli Kylie Jennerin videoesiintymisestä mitä mieltä hyvänsä, ainakin hän on saanut ihmisten huomion vedettyä itseensä. WAP-videon YouTube-kommenteista nimittäin suuri osa on keskittynyt juuri Jennerin esiintymiseen.

”Tämä ei ole Kylien biisi, mutta silti kaikki puhuvat hänestä”, on yksi kommentoinut.

”Ehdin jo pelästyä, että Kylie alkaisi räppäämään”, kommentoi toinen.

”Kylie on kuin se tyyppi, joka ei osallistu ryhmätyön tekemiseen mutta saa silti kympin”, on eräs leukaillut.

Musiikkivideon pääset katsomaan alta. Jos video ei näy, näet sen myös tästä linkistä.

Lue myös: Kylie Jenner poseeraa Voguen kannessa lateksiasussa - yli 6,3 miljoonaa tykkäystä

Lue myös: Cardi B:n tytär sai kalliin merkkilaukun, fanit kritisoivat - laulaja sanoi arvostelijoille suorat sanat

Lähde: LADbible

Kilpailut

Uusimmat