Kuva: All Over Press

Kylie Jenner myöntää piilottelevansa todellista persoonansa - taustalla surullinen syy

29.10.2020 12:15 - Reija Saarinen

Kylie Jenner on supersuosittu muun muassa sosiaalisessa mediassa. Se kuva jonka sieltä saamme, ei kuitenkaan vastaa todellisuutta.

Kylie Jenner, 23, on suurelle yleisölle tuttu kasvo. Hän nousi julkisuuteen jo lapsena Kardashianit-sarjan tiimoilta ja on kasvanut aikuiseksi tv-kameroiden edessä.

Julkisuudessa ja sosiaalisessa mediassa Kardashianista saa tietynlaisen vaikutelman. Hän kuitenkin kertoo tuoreella James Charlesin kanssa tehdyllä meikkivideolla, että hän on todellisuudessa hyvin erilainen ihminen suljettujen ovien takana. 

Kardashianin mukaan hänen miljoonat someseuraajansa eivät oikeastaan koskaan saa todellista kuvaa hänestä ja syy siihen löytyy ikävistä kommenteista, joiden määrä kasvoi suosion mukana. 

- Näytin todellisen persoonani Instagramissa ja Vinessä melko pitkään. Mutta kun suosio kasvoi, ihmiset alkoivat laukoa todella ilkeitä kommentteja minusta, persoonastani sekä niistä asioista, joista itse itsessäni eniten rakastan. Tajusin, että se satuttaa minua enemmän kuin se, että laitan päälleni jonkinlaisen roolin, hän kertoo ja jatkaa

- Sitten päätin antaa itsestäni vähemmän ja se on todella surullista.

Jennerin mukaan hän on kuitenkin miettinyt tekevänsä enemmän YouTube-videoita, joissa hän voisi paljastaa enemmän omasta persoonastaan. 

Koko keskustelun sekä halloween-meikin synnyn pääset katsomaan alta.

Lue myös: Kendall Jenner suuttui siskoilleen: "Kaikki vain kumartavat Kylielle"

Lue myös: Kylie Jennerin Stormi-tyttären koulureppu kohahduttaa - hintalappu yli 10 000 euroa

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat